Δεν έχει οριστεί ακόμα το ραντεβού των μετόχων

21:47 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μετά το κάλεσμα του Πέτρου Παππά, στην «ομάδα» του 2004, προκειμένου όλοι μαζί να βάλουν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου η ομάδα να πληρώσει μεγάλο μέρος των οφειλών της (αφού δεν ξεμπερδεύει εντελώς) και να πάρει την αδειοδότησή της για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου, αλλά και να εξασφαλίσει σίγουρα τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα. Την πληροφορία αυτή μετέφερε επίσημα ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, με δήλωσή του στο novasports.gr,

όπου τόνισε: «Έστειλα μήνυμα σε όλους της παρέας του 2004 και περιμένω απαντήσεις, όσων πρόκειται να απαντήσουν, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Δεν έχει συμφωνηθεί μέρος και ώρα ή κάτι άλλο ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Πιθανότατα όλα συνδυάζονται με τις πληροφορίες του aek365, που κάνουν λόγο για αναμονή των μετόχων, σχετικά με την απόφαση που θα ληφθεί αύριο από τη Βουλή και έχει να κάνει με την ψήφιση του νέου νόμου. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά, στην ΠΑΕ δεν έχουν καμία ενημέρωση για τις προθέσεις των μετόχων (πλην των Παππά και Νικολαΐδη) και ως εκ τούτου δεν μπορούν να βαδίσουν με ασφάλεια στην επόμενη μέρα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είναι ξεκάθαρο πως αν δεν μπουν άμεσα τα 7 εκατ. ευρώ, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και πιθανός υποβιβασμός στην Ελλάδα, είναι πιο ορατός από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα