Λινάρδος: "Να φύγουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός"

"Οι εμφανίσεις μας έχουν αλλάξει τις ισορροπίες για το τι είναι μπάσκετ. Ποιος να πίστευε ότι φεύγοντας ο Έλεγκαρ και ο Χαριτόπουλος και με τη μη συμμετοχή του Γκαγκαλούδη ότι θα παλέψουμε απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία, ρόστερ, καλό προπονητή και θα αντέξουμε μέχρι το 38'; Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Ξέρουμε ότι έχουμε πέσει και δεν παίζουμε με άγχος. Μένω στην ομάδα χάρη στο κουράγιο που μου δίνουν οι συνεργάτες μου και οι παίκτες μου. Αυτή η εμφάνιση

που μπορεί να ήταν παρά φύσει, αφού παίζαμε 40 λεπτά ματς απ ζώνη και είχαμε έναν εκπληκτικό Κόμματο, μας δίνει κουράγιο για το επόμενο ματς. Μας δίνει κουράγιο για τη νέα περίοδο. O κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και εύχομαι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Αμαρουσίου που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Νέστορα Κόμματου:

"Αν ξεκινήσει καλά, συνεχίζει καλά. Προπονείται πρωί - απόγευμα, κάνει πολλά σουτ, είναι παίκτης ρυθμού. Μπορεί να φαίνεται αργός αλλά είναι τέλειος σουτέρ. Παίζει η ομάδα για τον Κόμματο, δεν έχουμε ψηλούς τον έβαλα μέχρι και σέντερ. Του εύχομαι καλή συνέχεια στην αριέρα του αξίζει 1-2 χρόνια να παίζει σε υψηλό επίπεδο".

Όσον αφορά για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ ο Νίκος Λινάρδος σημείωσε πως "η ελληνική κοινωνία βυθίζεται, το ίδιο και το μπάσκετ. Φέτος πτώχευσε το Μαρούσι, του χρόνου άγνωστο ποιος. Φτάσαμε στα όρια της διάλυσης γιατί οι ομάδες ήταν φούσκες. Έφερναν παίκτες και προπονητές, στο βωμό της επιτυχίας και του προμόσιον και δεν τηρούσαν τα συμβόλαια. Στο Μαρούσι με τον κόουτς Μαρκόπουλο πήραμε την 3η θέση, παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ, όμως ρωτήστε τον για 1,5 χρόνιο πώς πληρωνόμασταν και πώς κρατούσαμε τους παίκτες στην ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ομάδες είναι να επενδύσουν σε φτηνούς παίκτες και τους Έλληνες. Να φύγουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από το ελληνικό πρωτάθλημα, κερδίζουν όλα τα ματς με 30 πόντους. Να γίνει ένα πρωτάθλημα με 12 ισάξιες ομάδες. Χρειάζονται διοικήσεις που ξέρουν το μπάσκετ. Βλέπετε και τη κοινωνία πώς είναι. Παίρναμε τα δάνεια το ένα μετά το άλλο και βλέπετε που φτάσαμε. Ευθύνη έχουμε όλοι. Οι ομάδες, η λίγκα, εμείς οι προπονητές που πηγαίνουμε σε ομάδες παρότι ξέρουμε ότι ο προκάτοχός μας δεν πληρώθηκε".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Σακελλαρίου δήλωσε: "Ήρθαμε να παλέψουμε. Είμαστε μια γροθιά είχαμε σε μεγάλη μέρα τον Κόμματο. Αρκετές φορές αιφνιδιάσαμε τον ΠΑΟΚ, παίξαμε πολύ καλή άμυνα το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά και το έχουμε δείξει αυτό από την αρχή της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα