Δεν χάθηκε τίποτα για Απόλλων

23:58 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1-1
Γήπεδο: Λέτζιγκραουντ

Χαμένες βγήκαν Ζυρίχη και Γκλάντμπαχ που κόλλησαν στο 1-1.

Στο 8ο μόλις λεπτό, ο Κρούζε αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 23' ο Ετουντί με όμορφη προσπάθεια έκανε το 1-0 για τη Ζυρίχη. Οι Γερμανοί ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 26ο λεπτό με το γκολ του Νορντβάιτ.

Στην επανάληψη το

ματς ήταν πολύ μέτριο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις.

ΖΥΡΙΧΗ: Ντα Κόστα, Ντζιμσίτι, Νεφ, Κετσόγεβιτς, Τσιουμιέντο, Ρίκαν (23' Ροντρίγκες), Κουκέλι, Σχενμπάχλερ (84' Κοχ), Γιάπι, Τσερμίτι, Ετουντί.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Ντομίνγκες (84' Βεντ), Γιάντσκε, Κορμπ, Αζάρ (67' Τραορέ), Στρανζλ, Κρούζε, Νορντβάιτ, Χαν (73' Χέρμαν), Τζάκα, Χργκότα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: 4-0
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Απόλλων Λεμεσού από τη Βιγιαρεάλ, αλλά μένει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Βιγιαρεάλ πίεσε από την αρχή και στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από ωραίες εναλλαγές της μπάλας από τους γηπεδούχους, τελευταίος πήρε την κατοχή ο Μορένο, ο οποίος υπό πίεση πλάγια αριστερά έπιασε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Βάλε για το 1-0. Ένα λεπτό μετά, ο Κάρλος απέκρουσε το σουτ του Ρομπέρ και στο 18' Ο Μορένο πέτυχε κι άλλο γκολ, που ακυρώθηκε όμως. Στο 27ο λεπτό, ο Βάλε έδιωξε δύσκολα το σουτ του Βιέτο, ενώ στο 39' ο Κάρλος είπε όχι σε σουτ του Σανγκόι. Τελικά στο 44ο λεπτό η Βιγιαρεάλ έκανε το 2-0, καθώς ο Βιέτι με ωραία μπαλιά βρήκε τον Εσπινόσα και ο δεύτερος αφού πέρασε στο σπριντ τον Βασιλείου, νίκησε και τον Βάλε με ψιλοκρεμαστό πλασέ.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 51' ο Εσπινόσα με πανέμορφο σουτ έκανες το 3-0. Στο 70ο λεπτό ο Γκιέ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα κι ενώ στο προηγούμενο λεπτό η Βιγιαρεάλ είχε δοκάρι με τον Μορένο. Στο 82ο λεπτό, ο Τζόναθαν ντος Σάντος με ωραία ατομική προσπάθεια πήρε πάνω του όλη την άμυνα του Απόλλωνα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μορένο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Βάλε για το 4-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κάρλος, Ρουκάβινα (15' Γκασπάρ), Παουλίστα, Ρουίθ, Μαρίν, Εσπινόσα, Ντος Σάντος (63' Τριγκέρος), Σοριάνο, Κάνι, Βιέτο (72΄Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Μορένο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Αντράδε, Βασιλείου (48' Ρέζεκ), Παπουλής (83' Toυράμ), Αμντανί, Μεριέμ, Ρομπέρ, Λόπεθ (46' Γκιέ Γκιέ), Σανγκόι.

Keywords
Τυχαία Θέματα