Δεν σταματά το ψάξιμο η Βασίλισσα

23:08 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ζεστά της υποχρεώσεις της φέτος, ωστόσο άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο βρίσκονται σε εγρήγορση. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως, λόγω των προσδοκώμενων εσόδων από τη σύναψη χορηγιών που αναμένονται άμεσα, όσο και από την οικονομική ενίσχυση μέσω των διαρκείας που φιλοδοξούν να πωλήσουν, έχει ήδη φτιαχτεί μια λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν.

Προς το παρόν, αυτή η λίστα περιλαμβάνει 4-5 ονόματα παικτών που αγωνίζονται ως φόργουρντ (θέσεις «3» και «4») και ένας εξ αυτών είναι ο 27χρονος

Κροάτης Ζόραν Βρκτς, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα και εμπειρίες από Α1(Περιστέρι, Ίκαρος) μέχρι Εuroleague (Ολύμπια Λουμπλιάνας). Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως κανείς από αυτούς δεν προορίζεται για αντικαταστάτης, καθώς ο Ουίλιαμσον χαίρει της εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Ζιάγκου και θα του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Η συγκεκριμένη λίστα αφορά, προς το παρόν, κοινοτικούς, καθώς η ΑΕΚ έχει καλυμμένη μόνο τη μία από τις δύο θέσεις (με τον Σέρβο Στέφαν Νίκολιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα