Δεν μπορεί τον... Αούγουστο ο Δώνης

00:03 31/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον Μάκη Χάβο και τον Λάσλο Μπόλονι στο τιμόνι του, αποκλείοντας μάλιστα δυνατούς αντιπαλους, ήρθε η Ραπίντ Βιέννης να πετάξει εκτός ομίλων Europa League την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Η Ραπίντ νίκησε τον ΠΑΟΚ λοιπόν με 3-0 για πλάκα στην ρεβάνς της Αυστρίας και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης

όχι μόνο μόνο δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά έχει και τεράστια οικονομική ζημιά κάτι που είχε πάθει και η ΑΕΚ το 2008 με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της. Παράλληλα η εποχή Σαββίδη στους "Ασπρόμαυρους" ξεκινάει με τον χειρότερο τροπο καθώς μετά την τιμωρία με τρεις αγωνιστικές της Τούμπας και τον έναν χρόνο αποκλεισμό με αναστολή (μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς), έρχεται και ο αποκλεισμός στο... γήπεδο απο την Ραπίντ.
Η Ραπίντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε με τον Άλαρ (31') να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στην επανάληψη ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε με δύο αλλαγές να αλλάξει τα πράγματα αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε κακή εικόνα και στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Μπόιντ στο (48') έγραψε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει στο γκολ, ενώ ενδεικτικό του πανικού που υπήρχε στην ομάδα του Δώνη είναι το πως ήρθε το τρίτο γκολ. Ο γκολκίπερ Γλύκος ανέβηκε σε μια στημένη φάση για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα ο Χόφμαν με σουτ απο το κέντρο να σκοράρει, να κάνει το 3-0 και να "τελειώσει" τον ΠΑΟΚ...

Ραπίντ Βιέννης (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχεφερ, Σονλάιτνερ, Κάτζερ, Γκέρσον, Χέικινεν (69' Πράγκερ), Χόφμαν, Ιλντίζ, Μπόιντ, Τρίμελ, Μπουργκστάλερ, Άλαρ.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Έτο, Κάτσε (70' Πέλκας), Γκαρσία, Ρομπέρ (46' Φωτάκης), Γεωργιάδης, Γιάννου (46' Λόρενς), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα