NBA | Η στιγμή του Χάμιλτον!

Οι Μπουλς πίστευαν πως είχε έρθει η ώρα να παρατάξουν στο παρκέ όλα τα αστέρια τους, μετά από πολύ καιρό... Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά, αφού ο Ντέρικ Ρόουζ τους τα... χάλασε, αλλά ο Ρίπ Χάμιλτον έγινε ήρωας, φωνάζοντας βροντερό "παρών"!

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος δεν μπόρεσε για ακόμα ένα ματς τη φετινή σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Σικάγο, καθώς υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε... Παρόλα αυτά, οι "ταύροι" δεν πτοήθηκαν από την απουσία του μεγάλου σταρ

τους και επικράτησαν των Νικς με 98-86.

Τα πάντα κρίθηκαν στη δεύτερη περίοδο, όπου η ομάδα του Τομ Τιμποντό έκλεισε το δωδεκάλεπτο με σκορ 25-10 και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νέα Υόρκη στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Ριπ Χάμιλτον ήταν ο παίκτης που έδωσε τις περισσότερες λύσεις στους Μπουλς στην τρίτη και καθοριστική περίοδο, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Σικάγο, βάζοντας παράλληλα 18 από τους συνολικά 20 πόντους του σε εκείνο το διάστημα.

"Αυτό κάνω σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου", τόνισε ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος "ταύρος" μαζί με τον Λουόλ Ντενγκ (19π., 10ριμπ., 4ασ.).

"Σε αυτή την ομάδα πρέπει, όμως, να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες όποτε μου δίνονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά στο Σικάγο, που μπορούν να σκοράρουν", κατέληξε ο Αμερικανός άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα