Δεν αφήνει το σεντόνι η Άρσεναλ (VIDEO)

23:40 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-34η ΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 3-1
Γήπεδο: Emirates

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Άρσεναλ, που βρέθηκε να χάνει από τη Γουέστ Χαμ κι όμως κέρδισε με 3-1 κι επέστρεψε στην 4η θέση.

Στο 34ο λεπτό το σουτ του Ντιαμέ κόντραρε στον Μερτεζάκερ ενώ στο 15' τα «σφυριά» ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Σανιά στον Τζάρβις. Στο 30' ο Καθόρλα έβγαλε όμορφα για τον Ζιρού που προσπάθησε να σκοράρει με το εξωτερικό και ο Άντριαν του είπε όχι, ωστόσο στο 40' ο Νοτσερίνο έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα

κόντραρε και ο Τζάρβις με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0 για τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ποντόλσκι βρέθηκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 1-1.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό έφεραν τούμπα το ματς. Ο Βερμάελεν έκανε βαθειά μπαλιά, ο Ζιρού κατέβασε όμορφα και με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 64ο λεπτό ο Καθόρλα έκανε τη κίνηση από δεξιά και σουτ με το αριστερό αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 78' ο Ζιρού έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, ο Ράμσεϊ έβγαλε καταπληκτικά με το κεφάλι στον Ποντόλσκι που με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Αρτέτα, Ροσίτσκι (72' Ράμσεϊ), Κάλστρομ, Καθόρλα (87' Τζέκινσον), Ποντόλσκι, Ζιρού.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άντριαν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, Αρμέρο, Νομπλ, Νοτσερίνο, Ντάουνινγκ (80' Τζ.Κόουλ), Τζάρβις (80' Βαζ Τε), Ντιαμέ, Κάρολ (83' Κ.Κόουλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα