Δέλλας μετά το Πάσχα…

19:47 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τελευταία φορά έπαιξε στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη στις 3 Μαρτίου. Ο Τραϊανός Δέλλας έκτοτε μπήκε στα… πιτς και ο Κοντοές με τον Μανωλά έβγαζαν τα «κάστανα από την φωτιά» (χθες προστέθηκε και ο Κοντοές σε αυτούς). Ο έμπειρος αμυντικός ακολουθεί εδώ και περίπου ένα μήνα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς έχει ενοχλήσεις στην γάμπα που δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη.

Ο Δέλλας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί σίγουρα ακόμη δύο εβδομάδες «γεμάτες» για να είναι έτοιμος. Δεδομένα θα χάσει τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 19:00) και τον Ατρόμητο

(Μεγάλη Τετάρτη) και θα γίνει προσπάθεια να πάρει λεπτά συμμετοχής με την Δόξα Δράμας στην Θεσσαλονίκη (στις 22 Απριλίου).

Αν δεν είναι έτοιμος κόντρα στους Δραμινούς τότε το πλάνο επιστροφής του Δέλλα θα αναφέρει να είναι 100% έτοιμος στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα που θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα μετά τον αγώνα στο Καυταντζόγλειο. Ισως στα προσεχή ματς να δοθεί και άλλος χρόνος στον Μπουγαΐδη και να μπορεί να έχει η ΑΕΚ για τα πλέι οφ και τον υγιή Δέλλα και τον πιο έτοιμο Μπουγαΐδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα