Δείτε στους κινηματογράφους...

00:03 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μολις τρεις ταινίες αυτή την εβδομάδα όμως η γαλλική «Σώμα με σώμα» με την εκπληκτική Μαριόν Κοτιγιάρ μας αποζημιώνει. Επίσης ο Παπακαλιάτης επανέρχεται για τους λάτρεις του.

«Σώμα Με Σώμα»

Ο άστεγος Αλί βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της αδερφής του μαζί με τον πεντάχρονο γιο του. Εκεί θα γνωρίσει τη Στεφανί, μια εκπαιδεύτρια φαλαινών που μετά από ένα τραγικό ατύχημα χάνει και τα δυο της πόδια. Μαζί, θα μάθουν να περπατάνε ξανά από την αρχή. Μια εξαιρετική ταινία που εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ των Καννών και δεν αποκλείεται να φτάσει ως τα Όσκαρ.

Του Ζακ Οντιάρ, με τους Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματίας Σένερτς.

«Αν»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιουργεί την πρώτη ταινία του για τον κινηματογράφο. Η ταινία παίζει με τις μικρές πιθανοτητες που όμως μας αλλάζουν όλη τη ζωή. Μια ταινία στο στυλ που μας έχει συνηθίσει ο Παπακαλιάτης, που είτε το μισείς είτε το αγαπάς. Του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τους Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Φάνης Μουρατίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

«Οι Πέντε Θρύλοι»

Αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών και της μυθολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους: ο εναλλακτικός Άγιος Βασίλης, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, η Νεράιδα των Δοντιών, ο Τζακ Πάγος και ο Άμμος θα κληθούν να τα βάλουν με τον πανούργο Πίσσα. Από τους δημιουργούς του Πώς Να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας και την Dreamworks σε 3D.

Keywords
Τυχαία Θέματα