Δείτε στους κινηματογράφους...

02:16 31/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης

Οι αγαπημένοι πιγκουίνοι επιστρέφουν μαζί με την παρέα του ζωολογικού κήπου της Νέας Υόρκης στη δεύτερη συνέχεια της γνωστής ταινίας των κινουμένων σχεδίων Μαδαγασκάρη. Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι

Πιγκουίνοι. Όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία. Στο κατόπι τους βρίσκεται η αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού.

Ο Χορός των Κατασκόπων

Η ταινία του Τζέιμς Μαρς έχει ως επίκεντρό της την ιστορία της Κολέτ ΜακΒέι, μιας μητέρας μόνης, που ζει στο Μπέλφαστ με τη μητέρα και τα αδέρφια της, σκληροπυρηνικά μέλη του IRA. Όταν θα συλληφθεί για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο Λονδίνο, ένας αξιωματικός της MI5 (Μακ), θα της δώσει μια επιλογή: να χάσει τα πάντα και να καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση, ή να λειτουργήσει ως κατάσκοπος για εκείνους. Με τη ζωή του γιού της στα χέρια της, επιλέγει να επιστρέψει στην οικογένεια της, αλλά θα δημιουργήσει υποψίες, όταν μια μυστική επιχείρηση του αδερφού της θα πέσει σε ενέδρα, και θα βάλει την ίδια και όλη την οικογένεια της σε εξαιρετικό κίνδυνο. Με τους Κλάιβ Όουεν και Άντρεα Ράισμπορο.

Επικίνδυνο Πάθος

Στο Παρίσι του 1890 ο Ζορζ Ντιρόι τριγυρνάει από κακόφημους δρόμους σε σαλόνια της υψηλής κοινωνίας χρησιμοποιώντας τις σαγηνευτικές του ικανότητες για να αναρριχηθεί από την φτώχεια στα πλούτη, για να αφήσει την αγκαλιά μιας πόρνης και να καταλήξει σε όμορφες, παθιασμένες και πλούσιες γυναίκες... Και όλα αυτά σε ένα κόσμο όπου η πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης αποκτούν επιρροή, το σεξ είναι δύναμη και η φήμη γίνεται εμμονή. Των Ντέκλαν Ντόνελαν, Νικ Ορμερόντ με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Ούμα Θέρμαν, Κριστίνα Ρίτσι, Κρίστιν Σκοτ Τόμας.

Οι Κουμπάροι και το Κριάρι

Ένας γαμπρός ταξιδεύει με τους τρεις καλύτερούς του φίλους στην Αυστραλία όπου θα γίνει ο γάμος. Με εθιστικές ουσίες, έναν επικείμενο γάμο και ένα παράξενο ζώο, η ταινία δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε πρωτότυπη. Μάλλον κάτι μας θυμίζει... Του Στέφαν Έλιοτ με του Λόρα Μπρεντ, Ξαβιέ Σαμουέλ, Κρισ Μάρσαλ, Κέβιν Μπίσοπ.

Το Τελευταίο Κύμα

Σε επανέκδοση προβάλλεται η ταινία του Πίτερ Γουίαρ που γυρίστηκε το 1977. Μία νύχτα στο Σύδνεϋ, ένας νεαρός ιθαγενής δολοφονείται κατά τη διάρκεια ενός καβγά σε κάποιο μπαρ. Πέντε Αβοριγίνες, συμπολίτες του νεαρού κατηγορούνται για το φόνο και ο δικηγόρος Ντέιβιντ Μπάρτον αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους στο δικαστήριο. Ο Μπάρτον υποπτεύεται πως ο φόνος σχετίζεται με φυλετική τελετουργία και τιμωρία του νεκρού από τους ομοϊδεάτες του. Με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν.

Το Μαγαζί της Γωνίας

Η Μάργκαρε

Keywords
Τυχαία Θέματα