Δεύτερος ο Φιλιππίδης

23:39 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Κότμπους της Γερμανίας συνεχίστηκε η ευρωπαϊκή διαδρομή του Κώστα Φιλιππίδη. Ο πρωταθλητής μας δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 5,50 μέτρα κι έπειτα απέτυχε στα 5,60 μέτρα. Παρόλα αυτά ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα, οποίος βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, είναι σε καλή κατάσταση, δεδομένο του ότι το Σάββατο ξεπέρασε τα 5.70 μέτρα.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του, το Σάββατο στο Ρουέν της Γαλλίας, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα πάρει

μέρος και ο Ρενό Λαβιλενί. Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε τον σημερινό του αγώνα στα 5,30 μ., έκανε επιτυχώς τα 5.50 μ. και έπειτα απέτυχε στα 5,60 μ., για να καταλάβει την δεύτερη θέση πίσω από τον Μπιορν Οττο (5,60 μ.).

"Ηταν μια γιορτή για το επί κοντώ το στάδιο ήταν γεμάτο από κόσμο, που το χαιρόταν. Ο Κώστας έκανε έναν αγώνα με λιγότερους διασκελισμούς, καθώς ο χώρος όπου γίνεται ο αγώνας δεν επέτρεπε μεγάλη φόρα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του και από την μέχρι τώρα πορεία του", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο Φιλιππίδης θα επιστρέψει αύριο στην Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να δώσει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο κι έπειτα να αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα