«Δεν πάει πουθενά ο Ντράξλερ»

23:15 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντράξλερ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, με τους «κανονιέρηδες» να δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ιδιαίτερα μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Θίο Γουόλκοτ στις αρχές Ιανουαρίου. Μάλιστα, οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη Σάλκε τού έχουν ανοίξει και την πόρτα της εθνικής Γερμανίας, με τη φανέλα της οποίας έχει ήδη δέκα συμμετοχές.
Ωστόσο, ο πρόεδρος των «βασιλικών μπλε» επεσήμανε ότι ο νεαρός άσος πρέπει να παραμείνει κάτοικος Γκελζενκίρχεν και ότι η διοίκηση της ομάδας δεν επιθυμεί την πώλησή του.
«Είμαι

της άποψης ότι ο Τζούλιαν πρέπει να αγωνίζεται και του χρόνου στη Σάλκε. Αυτή είναι η συμβουλή που του δίνω», δήλωσε στη «Bild» ο Τόνις, συμπληρώνοντας:
«Δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Είναι καλύτερο για την ανάπτυξή του ως παίκτη να πάει στο εξωτερικό όταν θα μπορεί να παίξει χωρίς να νιώθει πίεση και με καθαρό μυαλό. Στην αρχή της σεζόν ένιωθε πολύ πιεσμένος και το ίδιο θα συμβεί εφόσον αποχωρήσει.
Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, αλλά δεν σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε το χειμώνα. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στο Champions League της επόμενης σεζόν, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσουμε τον Τζούλιαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα