Όσο ζει ελπίζει… (VIDEO)

15:38 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Πεντάδα έπιασε η Πάρμα που πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Νάπολι.

Στο 10ο μόλις λεπτό, ακυρώθηκε γκολ του Φερνάντες, ενώ στο 21΄το σουτ του Ιγκουαΐν έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Ινλέρ στο 30'.

Στην επανάληψη το ματς ήταν καλύτερο και στο 47' η κεφαλιά του Σκελότο πέρασε άουτ, ενώ στο 52' και στο 54' οι Ρέινα και Μιράντε σταμάτησαν τις προσπάθειες των Σκελότο και Ινσίνιε αλλά στο 55' ο Παρόλο άνοιξε το σκορ για την Πάρμα.

Η Νάπολι πίεσε από εκεί και πέρα κι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 68΄και στο 78΄με τους Ιγκουαΐν και Αλμπιόλ. Μάλιστα στο 83' και στο 84' οι Ινσίνιε και Σαπάτα, σπατάλησαν ακόμη δύο τεράστιες ευκαιρίες για τη Νάπολι.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Παλέτα, Φελίπε, Μολινάρο, Μαρκιόνι, Άκουα, Παρόλο (80' Μουνάρι), Σκελότο, Μπιαμπιανί (90+2' Τσέρι), Παλαντίνο (88' Γκόμπι)

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Γκουλάμ, Χάμσικ (82' Πάντεφ), Ινλέρ, Καγιεχόν (68' Μέρτενς), Ινσίνιε, Ζορζίνιο, Ιγκουαΐν (68' Σαπάτα).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Κλειδώνει μια θέση στο Europa League η Φιορεντίνα, που κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε.

Στο 14ο λεπτό ο Τόμοβιτς έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Μάτος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σκάφετ είπε όχι, ενώ στο 20' και στο 21' οι προσπάθειες του Ακουϊλάνι δεν βρήκαν στόχο για λίγο. Τελικά στο 25ο λεπτό η Φιορεντίνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Κουαδράδο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο και στον Ντανίλο, και κατέληξε στα δίχτυα του Σκάφετ.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Φερνάντες έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Μάτος στο 53', αλλά στο 71' οι «βιόλα» με πέναλτι του Γκονσάλο Ροντρίγκες, έκανε το 2-0. Στο 77ο λεπτό το σουτ του Ροντρίγκες πέρασε μόλις άουτ και στο 82΄η Ουντινέζε μείωσε με το γκολ του Φερνάντες. Στο 84ο λεπτό η Φιορεντίνα άγγιξε το 3-1, καθώς είχε δοκάρι με τον Κουαδράδο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Ντιακιτέ, Πισάρο (90+4' Άντερσον), Ακουϊλάνι, Κουαδράδο, Αμπροζίνι, Πασκουάλ, Μάτος (78' Μάτρι), Τόμοβιτς, Ίλισιτς (75' Βόλσκι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Ντανίλο, Μπούμπνιτς (57' Λατσάρι), Μπαντού (85' Λόπες), Φερνάντες (90+4' Γεμπντά), Γκάμπρελ, Σίλβα, Ερτό, Περέιρα, Άλαν, Βιντμέρ.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΡΟΜΑ: 1-3
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Η Ρόμα κάνει το καθήκον της κάθε βδομάδα, πηγαίνει από νίκη σε νίκη κι ελπίζει σε στραβοπάτημα της Γιουβέντους. Οι «τζιαλορόσι κέρδισαν εύκολα με 3-1 την Κάλιαρι, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντέστρο.

Στο 8ο λεπτό ο Ντεσένα έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά το σουτ του Πινίγια, έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Μαϊκόν στο 22'. Δύο λεπτά μετά, το φάουλ του Νενέ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 28' ο Αβράμοφ είπε όχι σε σουτ του Μαϊκόν. Όμως στο 32ο λεπτό η Ρόμα έκανε το 1-0 με τον Ντέστρο που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Κάλιαρι. Στο 35' το σουτ του Νενέ δεν βρήκε στόχο για λίγο και στο 44' το φάουλ του Κόντι κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Οι «τζιαλορόσι» κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη στο 57ο λεπτό, καθώς οι Ναϊνγκολάν και Ντέστρο έφυγαν στην κόντρα και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 60ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Πινίγια, αλλά στο 74' ο Ντέστρο από κοντά έκανε το 3-0 μετά από σέντρα του Φλορέντζι. Το τελικό 3-1 έκανε στο 90ο λεπτό ο Πινίγια με πέναλτι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Αστόρι, Οικονόμου, Αβελάρ, Κόντι, Ντεσένα, Έκνταλ (50' Έρικσον), Ιμπραΐμι (68' Κόσου), Νενέ (59' Ιμπαρμπό), Σάου.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μπενατιά, Μαϊκόν, Κάσταν, Ρομανιόλι (46' Τοροσίδης), Ναϊνγκολάν (83' Μπαστός), Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (75' Ταντέι), Φλορέντζι, Ντέστρο, Ζερβίνιο.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-2
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Ταφόπλακα στις ελπίδες της Κατάνια για παραμονή έβαλε η Τορίνο, που την κέρδισε με 2-1 μέσα στη Σικελία.

Η Κατάνια ξεκίνησε ιδανικά το ματς και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπεργκέσιο εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Μορέτι και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παντέλι για το 1-0.

Στο 52ο λεπτό ο Αντουχάρ απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Ιμόμπιλε, όπως έκανε και στο 57' σε σουτ του Γκλικ και στο 79' η Τορίνο έκανε το 1-1 με γκολ του Φάρνερουντ. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Κατάνια, δέχτηκε και το 2-1 στο 83ο λεπτό από τον Ιμόμπιλε αυτή τη φορά.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ Γκιομπέρ, Μπελούτσι, Περούτσι (42' Μπιράγκι), Ρολίν (68' Σπόλι), Ίζκο, Λόντι, Πλαζίλ, Μπαριέντος (77' Κάστρο), Μπεργκέσιο, Μονζόν.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Μαξίμοβιτς (65' Μετζιορίνι), Κούρτιτς (33' Φάρνερουντ), Ταχτσίδης, Ελ Καντουρί, Νταρμιάν, Τσέρτσι (89' Μπάσα), Ιμόμπιλε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 0-2
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες παραμονής της Σασουόλο, που πέτυχε σπουδαίο διπλό με 2-0 μέσα στην έδρα της Αταλάντα.

Στο 12ο λεπτό ο Πέγκολο σταμάτησε όμορφα το σουτ του Εστιγκαρίμπια και στην επαναφορά είπε όχι και στον Ντε Λουκα, ενώ και στο 27' ο κίπερ της Σασουόλο απέκρουσε το νέο σουτ του Ντε Λούκα. Στο 30' ο Μπεράρντι αστόχησε από καλή θέση και τελικά στο 33' η Σασουόλο άνοιξε το σκορ. ο Μπεράρντι εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα της Αταλάντα δεν έδιωξε σωστά και ο Σανσόνε με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 39ο λεπτό ο Κονσίλι σταμάτησε όμορφα το σουτ του Μπεράρντι.

Στο 67ο λεπτό το σουτ του Μπεράρντι πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 71' ο Σανσόνε με όμορφο σουτ, έκανε το 2-0 για τη Σασουόλο. Στο 87ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε όμορφο σουτ του Τσίμπσα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπεναλουάν, Λουκίνι, Γέπες, Ντελ Γκρόσο, Εστιγκαρίμπια (78' Λιβάγια), Καρμόνα (71' Μπαζέλι), Κιγκαρίνι, Μποναβεντούρα, Ντε Λούκα (64' Μπετανκούρ), Ντένις.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Κατσόλα, Αντέι, Καναβάρο, Λόνγκι, Μπιοντίνι (81' Τσίμπσα), Μαγκνανέλι, Μισιρόλι, Μπεράρντι (76' Ρόζι), Ζάζα (76' Φλοκάρι).

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Λάτσιο ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Σαμπντόρια ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η υπερβολική ζέστη για τα δεδομένα της εποχής στην Ρώμη δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων με την πρώτη φάση να γίνεται από μακρινό σουτ του Κεϊτά.

Η απάντηση της «Ντόρια» ήρθε με τον Γκαμπιαντίνι το σουτ του οποίου κατέληξε μόλις άουτ. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Κεϊτά ο Καντρέβα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαμπντόρια μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη να ισοφαρίσει και ο Γκαμπιαντίνι ανάγκασε τον Μπερίσα σε ωραία απόκρουση, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπίλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όπως ήταν λογικό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με στόχο την ισοφάριση αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους πίσω κάτι που το εκμεταλλεύτηκε η Λάτσιο η οποία σε μία από τις αντεπιθέσεις της ο Λούλιτς στο 73' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντα Κόστα κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο με το 2-0 να μην αλλάζει παρά τις όποιες προσπάθειες των «μπλουτσερκιάτι» μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπιάβα, Κονκό, Ράντου, Τσάνα, Μπίλια, Καντρέβα, Λούλιτς (7' Μινάλα), Ονάζι, Πόστιγκα (61' Μάουρι), Κεϊτά (88' Περέα)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Παλόμπο, Μπεράρντι, Ρεγκίνι, Μουστάφι, Ντε Σιλβέστρι, Κρστίσιτς (74' Ρενάν), Σοριάνο, Λόπες (61' Οκάκα), Έντερ, Γκαμπιαντίνι (58' Σανσόνε)

Keywords
Τυχαία Θέματα