Άσσος η Αταλάντα, G/G στη Ν. Σμύρνη

13:35 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος και σήμερα όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 19.00. Το ενδιαφέρον βέβαια πέφτει στη μάχη ΠΑΟΚ - Ατρόμητος που αποτελεί ουσιαστικά μία πρόβα ενόψει πλέι όφ, αλλά και στην ουρά όπου μετά τη νίκη του Πλατανιά μέσα στην Ξάνθη τη Δευτέρα αρκετές ομάδες πλέον παλεύουν για να αποφύγουν τις δύο θέσεις κάτω από τη ζώνη. Στην Αγγλία, Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν δύσκολες εκτός έδρας

αποστολές με Έβερτον και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα, ενώ στην Ισπανία χθες και οι τρεις διεκδικήτριες του τίτλου νίκησαν χθες και η προσοχή σήμερα πέφτει στις τελευταίες θέσεις.

G/G και Χ2 ο Εργοτέλης στη Ν. Σμύρνη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Ελλάδα και τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης από όπου προκύπτουν δύο σημεία. Αρχικά το G/G σε απόδοση 2.10 και το Χ2 που πληρώνει 3.20. Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες σε επίσημο ή ανεπίσημο επίπεδο, μάλιστα ο Εργοτέλης σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την χειρότερη εντός έδρας άμυνα διαθέτει, με 27 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια. Εξάλλου, τα περισσότερα εντός έδρας G/G της Σούπερλιγκ μετράει ο Απόλλων Σμύρνης, συνολικά 11 σε 16 ματς, ενώ τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες της Σούπερλιγκ μετράει ο Εργοτέλης (μαζί με άλλες δύο ομάδες), συνολικά 6 σε 16 ματς. Τέλος το δυνατό σημείο της ημέρας έρχεται από τη Γ' Εθνική και είναι ο Άσσος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με αντίπαλο τον Δωτιεύς Αγιάς που πληρώνει 1.80.

Δυνατός Άσσος η Αταλάντα

Περνάμε στην Ιταλία όπου έχουμε και εδώ ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για τον Άσσο της Αταλάντα κόντρα στη Σασουόλο σε απόδοση 1.85.Χωρίς γκολ στα 5 από τα πιο πρόσφατα 7 εκτός έδρας ματς η Σασουόλο, έχοντας χάσει τα 10 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της. Ιστορικές στιγμές ζουν στο Μπέργκαμο, καθώς για πρώτη φορά σε ολόκληρη την ιστορία τους έχουν 6 σερί νίκες στα σαλόνια του calcio. Σε εξαιρετική καστάσταση οι Μπεργκαμάσκι, που είχαν τελευταίο θύμα την Μπολόνια και θέλουν να κάνουν και 7η διαδοχική νίκη κόντρα στους ακίνδυνους νεοφώτιστους και να μπουν για τα καλά στη μάχη για το Europa League. «Το μυαλό μας είναι στην Σασουόλο, όχι στην Πάρμα» ξεκαθάρισε ο τεχνικός, Στέφανο Κολαντουόνο.

Με κάλυψη η Βαγιαδολίδ κόντρα στη Βαλένθια

Από την Ισπανία θα πάμε με την έκπληξη και θα επιλέξουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Βαγιαδολίδ στο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια σε απόδοση 2.05. Με θετική ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα η Βαγιαδολίδ τη Βαλένθια, καθώς το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας επί της Αλμερίας την κράτησε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία. Μπορεί οι γηπεδούχοι να διατηρούνται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, όμως βρίσκονται στο -1 από τη Χετάφε και στο -2 από την Έλτσε. Το συγκρότημα του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ καλείται σήμερα να «σπάσει» και την αρνητική παράδοση κόντρα στη Βαλένθια. Στο 2-3-2 το σερί στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Μίτροβιτς. Από την άλλη πλευρά ένα τετραήμερο ήταν αρκετό, προκειμένου η Βαλένθια να γκρεμίσει ό,τι έχτισε με κόπο επί θητείας Πίτσι. Η εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος από την αδύναμη Χετάφε (1-3) έδωσε τη σκυτάλη στην εκτός έδρας ήττα από τη Βασιλεία με 3-0, με τις «νυχτερίδες» να αποτελούν πλέον το αουτσάιντερ κόντρα στους Ελβετούς, αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Με χάντικαπ η Σεντ Ετιέν

Για τη Γαλλία κρατάμε στοίχημα σε ασιατικό χάντικαπ. Πρόκειται για το -1 της Σεντ Ετιέν με αντίπαλο τη Νις που πληρώνει απόδοση 1.85. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σεντ Ετιέν με δύο γκολ διαφορά. Αν η Σεντ Ετιέν επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί η Σεντ Ετιέν στα 24 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη Ligue 1 (16-6-2). Επίσης είναι η μία από τις δύο ομάδες της Ligue 1 (η Παρί Σεν Ζερμέν η άλλη) που έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και με το φόβο νέων ταραχών απαγορεύθηκε η παρουσία φίλων της Νις σήμερα στις κερκίδες. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2 και η Σεντ Ετιέν πήρε μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη «μισητή» Λυών. «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για τους οπαδούς μας», σημείωσε ο τεχνικός των Στεφανουά που έσπασαν την αρνητική παράδοση κόντρα στους Λυωναί. Η Σεντ Ετιέν επιστρέφει σήμερα στην έδρα της, εκεί όπου είναι πολύ δυνατή. Συγκεκριμένα, στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει εκεί είναι αήττητη, έχοντας χάσει βαθμούς μόνο από τη Μαρσέιγ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Στα επτά υπόλοιπα παιχνίδια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, καταφέρνοντας, μάλιστα, να δεχθεί μόλις ένα γκολ! Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Αμουμά (ΕΠ 28/8).

Το μυαλό στο Eurocup η Βαλένθια, ψάχνουν ανάσα οι Φουέν-Πέζαρο

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου σήμερα θα απασχολήσουν στοιχηματικά τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Ιταλίας. Αρχίζουμε με την ACB Liga και τον +3.5 της Γκραν Κανάρια κόντρα στη Βαλενθια που πληρώνει 1.85. Σπουδαίο παιχνίδι στο Λας Πάλμας μεταξύ δύο ομάδων που ανήκουν στις ισχυρές του ισπανικού μπάσκετ. Η Γκραν Κανάρια κάνει πολύ καλή χρονιά και θα παλέψει μέχρι τέλους για την τετράδα με τη Μάλαγα. Η Βαλένθια κρατάει γερά την δεύτερη θέση, έχοντας τρεις νίκες διαφορά από την Μπαρτσελόνα, αλλά όσο κερδίζει η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει αυτή την θέση. Σήμερα δίνεται outsider η Γκραν Κανάρια αδίκως. Εντός έδρας είναι πολύ ισχυρή και στον αγώνα του πρώτου γύρου ηττήθηκε 70-74 στα τελευταία λεπτά. Στην Βαλένθια, ο Περάσοβιτς και οι παίχτες του έχουν το μυαλό τους στον δεύτερο αγώνα του Eurocup με τη Νίζνι. Η Νίζνι στην έδρα της δεν αστειεύεται και ήδη έχει διαλύσει εκεί μέσα πολλές ομάδες που θεωρούνταν ισχυρότερες από αυτή. Οπότε το +9 του πρώτου αγώνα δεν δίνει απόλυτη ασφάλεια. Υπό αυτές τις συνθήκες η Γκραν Κανάρια μπορεί να κάνει τη μεγάλη νίκη σήμερα. Επιλογή το πιο «ασφαλές» +3.5 Γκραν Κανάρια. Από το ίδιο πρωτάθλημα επιλέγουμε το -1.5 της Φουενλαμπράδα με αντίπαλο την Μπανταλόνα σε απόδοση 1.85. Από την Ιταλία επιλέγουμε το -2 της Σιένα κόντρα στην Ντιναμό Σάσσαρι σε απόδοση 1.90 και το -3 της Πεζάρο με αντίπαλο τη Βανόλι Κρεμόνα που πληρώνει 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα