Χότζον: Είμαι ένοχος για Στάριτζ

12:44 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντάνιελ Στάριτζ θα μείνει εκτός δράσης για δυο μήνες λόγω τραυματισμού με τον Ρόι Χότζον να υπογραμμίζει πως νιώθει ένοχος καθώς πίεσε τον διεθνή φορ της Λίβερπουλ να παίξει για την Εθνική Αγγλίας αλλά πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για αυτό.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Ο Νταν έμεινε εκτός από κάποια παιχνίδια μας λόγω τραυματισμών. Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε για μένα κόντρα στην Ιρλανδία τραυματίστηκε. Οπότε, ήταν σημαντικό για μένα να τεστάρω,

αν θέλετε, την αποφασιστικότητα του. Ίσως είμαι ένοχος για το τεστ αυτό, αλλά δεν απολογούμαι. Και είμαι ενθουσιασμένος που βγήκε και έπαιξε παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος, γιατί αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα μπορώ να τον εμπιστευτώ ως παίκτη της Αγγλίας".
Ο Χότζον αποκάλυψε επίσης τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει πιο πολύ εόψει της συμμετοχής της Εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Ανησυχώ περισσότερο για τις τοποθεσίες που θα παίξουμε παρά για τις ομάδες με τις οποίες θα κληρωθούμε. Υπάρχουν μέρη στην Βραζιλία στα οποία είναι πιο δύσκολο να παίξεις συγκριτικά με άλλα. Νομίζω ότι οι κλιματολογικές συνθήκες, με την πολλή υγρασία, θα είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες, ειδικά για τις πιο βόρειες".

Keywords
Τυχαία Θέματα