O «Μπάτι-γκολ» γύρισε σπίτι (VIDEO+ΦΩΤΟ)

12:32 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο κόσμος της Φιορεντίνα δεν έχει ξεχάσει και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα όπως φάνηκε και από την αποθεωτική υποδοχή που του επιφύλαξαν όταν ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος βρέθηκε στις εξέδρες του "Αρτέμιο Φράνκι" για να δει το παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα.
Ο Μπατιστούτα αφού χάρισε στο Μουσείο του Ποδοσφαίρου την φανέλα με το Νο.9 που φορούσε στην Φιορεντίνα στην συνέχεια είπε για την φετινή ομάδα το εξής: "Πιστεύω ότι η Φιορεντίνα αξίζει το σκουντέτο αλλά δεν ξέρω πότε. Δεν συνηθίζω να κάνω προβλέψεις αλλά αν συνεχίσει έτσι...".
Στην συνέχεια ο Μπατιστούτα

δήλωσε: "Δεν έχει σημασία τι έκανα σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με αυτή την φανέλα, είναι σημαντικό το πώς την υπερασπίστηκα. Έδωσα την καρδιά μου σε μια πόλη που μου έδωσε την δική της καρδιά".
"Με πολύ πάθος σε καλωσορίζουμε, βασιλιά των λιονταριών", έγραφε ένα από τα πανό που εμφάνισαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα ενώ ένα άλλο έγραφε: "Ευχαριστούμε Μπάτι".
Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και για ακόμα έναν λόγο καθώς στο Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας τιμήθηκε με την είσοδο του στο Hall Of Fame του ιταλικού ποδοσφαίρου μαζί με τον Μπαρέζι, τον Καπέλο και τον Μοράτι.

Δείτε βίντεο από την αποθέωση του Μπατιστούτα στο "Αρτέμιο Φράνκι" εδώ και εδώ και δείτε την βράβευση του εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα