Χωρίς ΑΕΚτζήδες στη Νέα Σμύρνη

15:35 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το Ηράκλειο και στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το ματς Πανιώνιος - ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική, η Ένωση ζήτησε εισιτήρια

για τις ανάγκες των οπαδών της. Η απάντηση όμως που έλεγαν τόσο από τον Πανιώνιο όσο και την Αστυνομία ήταν αρνητική

Από την ΠΑΕ Πανιώνιος τονίσθηκε πως το γήπεδο της Νέας Σμύρνης με την σημερινή του μορφή δεν δύναται να φιλοξενήσει οπαδούς μεγάλης ομάδας, καθώς δεν υπάρχει θύρα που να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την παρουσία τους.
Η θύρα 1 που παλάιότερα λειτουργούσε ως θύρα φιλοξενουμένων, πλέον χρησιμοποιείται ως μαθητική κερκίδα και χρειάζεται κατασκευαστικές παρεμβάσεις (κάγκελα διαχωρισμού των φιλάθλων καθώς και της κερκίδας με τον αγωνιστικό χώρο) το κόστος των οποίων αδυνατεί να πληρώσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ.
Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, όμως, επανήλθαν με νέο αίτημα, αξιώνοντας λιγότερα εισιτήρια και στην θύρα 8, για να πάρει μετά άρνηση από την Αστυνομία η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως στην διπλανή θύρα υπάρχουν οπαδοί του Πανιώνου με διαρκείας και η συνύπαρξη οπαδών και των δύο ομάδων είναι αδύνατη.
Έτσι αποφασίσθηκε πως η διάθεση των εισιτηρίων αποκλειστικά σε φιλάθλους των γηπεδούχων και θα γίνεται μόνο σε κατόχους της εθνικής κάρτας φιλάθλου.
Τέλος θα υπάρξουν 3 ζώνες ελέγχου περιμετρικά του γηπέδου και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε φιλάθλους χωρίς εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα