Χατζόπουλος: Είναι τιμή μας να ντύνουμε την ΑΕΚ

14:34 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τελευταίος στη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ, πριν εμφανιστεί ο Ποπς Μενσά-Μπονσού για την... προαναγγελθείσα έκπληξη, μίλησε ο πρόεδρος της FILA Ελλάδας Αλέξης Χατζόπουλος. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που η FILA αναλαμβάνει χορηγός της ΑΕΚ, μιας ιστορικής ομάδας. Αντίστοιχα, μεγάλη ιστορία έχει και η FILA στο μπάσκετ με πάντα ξεχωριστή

στιγμή τη συνεργασία με τον Γκραντ Χιλ στο ΝΒΑ. Αντίστοιχη επιτυχία είναι και με ΑΕΚ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ερχόμαστε σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους να βρίσκουν αγαπημένα προιόντα, γιατί θα συνοδεύουν μεγάλες εμφανίσεις και μεγάλες επιτυχίες. Είμαστε δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί με στόχο να φέρνουμε καινούρια πράγματα, τα οποία δείτε σύντομα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα».

«Όπως καταλάβατε η αεκ θα είναι η πρώτη ομάδα στην ευρώπη η οποία θα χρησιμοποιήσει τις λεγόμενες ρετρό εμφανίσεις με μανίκι οι οποίοες θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα μας σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις φέτος και του χρόνου».

«Θα υπάρξει μία ολοκλρωμένη σειρά επίσημων αδειοδοτημένων προιοίονωτνω, αθλητιμό υλικό και καινοτόμα προιόντα τα οποία θα αναπτύξουμε και θα θέσουμε προς διάθεση για τους αναρίθμητους φίλους της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν».

Keywords
Αναζητήσεις
αλεξης χατζοπουλος fila
Τυχαία Θέματα