Αυτή είναι η έκπληξη της Βασίλισσας! (ΦΩΤΟ)

13:39 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η υπόσχεση για εκπλήξεις από τη FILA τηρήθηκε και η ΑΕΚ θα γίνει ο πρώτος ευρωπαϊκός σύλλογος στην Ευρώπη που θα φορέσει κοντομάνικες φανέλες, όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, στο πλαίσιο της παρουσίασης της FILA. Ο Μενσά Μπονσού έκανε την εμφάνισή του στο πανέλ φορώντας μία εκπληκτική κοντομάνικη φανέλα, η οποία μάλιστα θα φορεθεί και σε κάποια φετινά ματς!

Μια εκ των εμφανίσεων της Βασίλισσας, λοιπόν, κυρίως από την επόμενη σεζόν, θα έχει αυτή την καινοτομία, που αναμένεται να έχει και εμπορική επιτυχία, καθώς θα

είναι πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, που μπορεί να τη φορά πιο άνετα απ'ότι τις κλασικές αμάνικες του μπάσκετ. Στα ευρωπαϊκά παρκέ, η Γαλλία ήταν αυτή που πρωτολάνσαρε κοντομάνικες εμφανίσεις στο τελευταίο Μουντομπάσκετ, ενώ και στο ΝΒΑ οι συγκεκριμένες φανέλες αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Τη νέα φανέλα παροσίασαν ο πρόεδρος της FILA Ελλάδας, Αλέξης Χατζόπουλος, και ο σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Γιάννης Δουβής

Δείτε φωτογραφίες από αστέρες του ΝΒΑ που φόρεσαν τέτοια φανέλα, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση της νέας κοντομάνικης φανέλας της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα