Χατζηιωάννου: Δεν θα γίνουν αγώνες κι αυτή την εβδομάδα

19:55 15/1/2014 - Πηγή: AEK365

Άσχημα τα μηνύματα που έρχονται για την αποχή των διαιτητών της Α1 χάντμπολ. Σύμφωνα, μάλιστα και με δηλώσεις του Παντελή Χατζηιωάννου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δεν πρόκειται να γίνουν αγώνα ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο. «Δεν το βλέπω να γίνονται πρωταθλήματα ούτε αυτήν την εβδομάδα. Δεν προλαβαίνουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούμε ξανά με τους διαιτητές για να δούμε πως μπορεί να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Εχω ήδη μιλήσει με τους προέδρους τριών Συνδέσμων ανά την Ελλάδα

(σ. Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Νοτιοδυτική Ελλάδα) και θα τα πούμε και από κοντά. Στο πρόβλημα που έχει προκύψει σίγουρα δεν φταίνε οι διαιτητές, δεν φταίει, όμως, και η Ομοσπονδία. Δυστυχώς, το κράτος δεν καταλαβαίνει, πλέον, τι σημαίνει αθλητισμός για την πατρίδα μας», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΟΧΕ στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Οι διαιτητές, όπως έγινε γνωστό ζητούν το 50% των οφειλομένων, πρακτικά αδύνατο να γίνει τη δεδομένη στιγμή, αφού όχι μόνο δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, αλλά θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο η Ομοσπονδία, αφού το ποσό ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Αν δώσουμε αυτήν την στιγμή στους διαιτητές το 50%, τότε θα πρέπει αυτόματα να κλείσουμε τα γραφεία της Ομοσπονδίας και να αφήσουμε ανεξόφλητες άλλες βασικές υποχρεώσεις, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε».

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τον ίδιο να εγκαταλείπει το... πλοίο, μαζί με δύο ακόμη μέλη του Δ.Σ, ο κ.Χατζηιωάννου σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το άθλημά μας, θα κερδίσει κάτι από την παραίτησή μας, τότε να παραιτηθούμε την ίδια στιγμή. Ρωτάω όμως: Εμείς είμαστε το πρόβλημα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα