«Χάσαμε άδικα»

20:02 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τάκης Λεμονής, τόνισε πως η ομάδα του έχασε άδικα και ότι θα πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα για να μην μπει σε περιπέτειες.

«Αν παίρναμε ισοπαλία δεν θα ήμουν ικανοποιημένος και τελικά χάσαμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήταν πρόβλημα ότι όταν προηγηθήκαμε δεχθήκαμε ισοφάριση πολύ γρήγορα» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε:

«Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα όμως θέλουμε αποτελέσματα. Και πριν το ματς υπήρχαν αμφιβολίες για την ομάδα και αυτό είναι το δύσκολο σημείο, χρειαζόμαστε

ένα καλό αποτέλεσμα για να έρθει η ηρεμία και να μην υπάρχουν οι αμφιβολίες για το πόσο καλή ομάδα έχουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και γρήγορα μάλιστα»

Για την εξέλιξη του αγώνα, τόνισε: «Δεν υπήρξε σε κανένα σημείο του αγώνα η αίσθηση ότι κινδυνεύουμε. Δεν πήραμε ιδιαίτερο ρίσκο ακόμα και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες.

Ήταν κρίσιμο το σημείο του πέναλτι και της αποβολής για την εξέλιξη του αγώνα, όπως και το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε μέσα σε ένα τρίλεπτο. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Δόξα για την καταπληκτική προσπάθεια που κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα