Κι όμως, μπήκε γκολ στη Λιβαδειά

19:34 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΗΤΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Νίκη από το πουθενά για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι Αρκάδες επικράτησαν με σκορ 1-0 στη Λιβαδειά και πήραν ακόμη μία βαθμολογική ανάσα. Πολύ κακό το ματς από πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να φτάνουν σπάνια

στις περιοχές των τερματοφυλάκων.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες με τους δύο προπονητές να δίνουν βάση στην αμυντική γραμμή. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα με τις ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία στις εκατέρωθεν εστίες. Τελικά ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις σε τέρμα του Μπαρτολίνι λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Νωθρά μπήκαν στη αναμέτρηση και οι δύο ομάδες. Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης άργησαν να πατήσουν στις εστίες των τερματοφυλάκων αφού τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και η αμυντική διάθεση των ομάδων δεν επέτρεψαν τις πολλές επιθετικές ορέξεις των ομάδων.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του είχε κάποιες καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά τον Χακόμπο. Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν κατάφερε να πλησιάσει την εστία του Κυριακίδη με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μακρινά σουτ να σκοράρει.

Τίποτα το ιδιαίτερο από το πρώτο 45λεπτο και το μόνο που θα θυμόμαστε είναι ο πολύ κακός ρυθμός.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν καμία διάθεση αλλαγής της εικόνας.

Και οι δύο ομάδες σπαταλούσαν την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να σκοράρουν με μακρινά σουτ. Μία από τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης ήρθε στο 79' για τον Λεβαδειακό. Ο Σουμπινιο βρέθηκε απέναντι από την εστία του Χακόμπο, "τσίμπησε" την μπάλα ωστόσο ο Πιπίνης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας είχε από την πλευρά την δική του ξεχωριστή στιγμή. Ο Ράγιος μετά το λάθος του Τομάς πήρε την μπάλα και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τον νικάει.

Τελικώς, το γκολ στην αναμέτρηση μπήκε κυριολεκτικά από το πουθενά. Ο Πουλίδο σε μία φάση έκανε το σουτ στο 85' η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Μπαρτολίνι ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Το ματς έληξε με το 1-0 το οποίο παρά την κακή εικόνα, αποτελεί "χρυσό" τρίποντο για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος συγκεντρώνει πολύτιμους βαθμούς ενόψει παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (67’ Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τομάς, Βασιλείου, Πόποβιτς (46’ Κοιλιάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗσ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (94’ Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (57’ Σολάκης), Μπρέσκα (69’ Ροτζέριο).

Keywords
Τυχαία Θέματα