Χαρούμενος για ανατροπή και Ρούνεϊ

08:02 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά του EURO 2012 παρέμεινε η Αγγλία μετά την νίκη 3-2 επί της Σουηδίας με τον Ρόι Χότζον να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την ανατροπή αλλά και για το γεγονός πως από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Αγγλία προηγήθηκε με 1-0, βρέθηκε να χάνει με 2-1 αλλά πήρε τελικά την νίκη με 3-2 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Ήμασταν αρκετά άνετοι στο

πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού πριν γίνει η ανατροπή. Γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνη είναι στα στημένα η Σουηδία και αποδείχθηκε αληθινό. Το σημαντικό ήταν ότι αντιδράσαμε, καθώς είναι δύσκολο σε τέτοιο επίπεδο και κόντρα σε δυνατές ομάδες να γυρίζεις το ματς".
Για τον Ρούνεϊ που εξέτισε την τιμωρία των δυο αγωνιστικών και πλέον μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, ο Χότζον δήλωσε: "Κόντρα στην Ουκρανία, ένας παίκτης όπως ο Ρούνεϊ μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά και είμαι χαρούμενος που τον έχω στην διάθεση μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα