Χάρισε ένα Μουντιάλ στη χώρα του και τώρα θα καθαρίζει τουαλέτες! (VIDEO)

14:30 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το 1990 στην Ιταλία με ένα εύστοχο πέναλτι χάρισε στη Δυτική Γερμανία το Μουντιάλ, κόντρα στην Αργεντινή, και 24 χρόνια μετά ο Αντρέας Μπρέμε θα υποχρεωθεί να εργαστεί ως καθαριστής σε τουαλέτες για να τα βγάλει πέρα με τα πολλά χρέη.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός παλαίμαχος άσος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του με το ύψος των χρεών να φτάνει τις 200.000 ευρώ.
Μάλιστα, προκειμένου ο Μπρέμε να βγάλει κάποια χρήματα, ο πρώην συμπαίκτης του, ο Όλιβερ Στράουμπε, του πρόσφερε δουλειά καθαριστή. Όπως δήλωσε: "Είμαστε διατεθειμένοι να προσλάβουμε τον Αντρέα στην

εταιρεία που έχουμε, η οποία αναλαμβάνει καθαρισμό μπάνιων. Έτσι θα αντιληφθεί τι σημαίνει η πραγματική δουλειά και η πραγματική ζωή.
Θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα του. Αυτό για μένα είναι βοήθεια προς αυτόν".
Ο Μπρέμε δεν έχει αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση για δουλειά με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ να δηλώνει: "Έχουμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε έξω από αυτή την κατάσταση, έχει δώσει πολλά στο γερμανικό ποδόσφαιρο χαρίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο στη χώρα μας. Το γερμανικό ποδόσφαιρο οφείλει να του πει ένα ευχαριστώ βοηθώντας τον".

Keywords
Τυχαία Θέματα