Αλέγκρι σε Σάκι: Ή εσύ βλέπεις άλλο παιχνίδι ή εγώ είδα άλλο

13:59 2/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αρίγκο Σάκι σχολιάζοντας την ήττα της Γιουβέντους στο "Βιθέντε Καλδερόν" υποστήριξε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν προσπάθησε σχεδόν ποτέ για τη νίκη, σχόλιο που δεν άρεσε καθόλου στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που παρενέβη στη ζωντανή εκπομπή του Mediaset.
Συγκεκριμένα, ο Σάκι είπε: "Η Γιούβε μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία καθώς δεν προσπάθησε σχεδόν ποτέ να πάρει τη νίκη".
Η απάντηση Αλέγκρι στον αέρα της εκπομπής: "Αρίγκο, εγώ και εσύ δεν συμφωνούμε σχεδόν ποτέ, ή εσύ βλέπεις άλλο παιχνίδι

ή εγώ είδα άλλο. Έχουμε μία διαφορετική αντίληψη του ποδοσφαίρου.
Ίσως εσύ εκτιμάς το ποδόσφαιρο της Ατλέτικο Μαδρίτης που περιμένει τον αντίπαλο και πιέζει ψηλά, που αρνείται να κάνει η ίδια παιχνίδι ακόμα και αν παίζει εντός έδρας.
Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες που αμύνονται με δέκα παίκτες συμβαίνουν τέτοια παιχνίδια. Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μάλμε.
Η Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο πάτησε ελάχιστες φορές το πόδι της στην περιοχή μας. Είναι πολύ άξιοι για το γεγονός ότι κάνουν πάρα πολλά λάθη χωρίς να βλέπουν κίτρινες κάρτες".
Ο Αλέγκρι μίλησε και για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί στη Serie A κόντρα στη Ρόμα: "Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει της Ρόμα. Δεν έχουμε χάσει και δεν έχουμε δεχτεί γκολ στο Καμπιονάτο. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, εμείς είμαστε έτοιμοι.
Δεν μας αλλάζει τη διάθεση το αποψινό παιχνίδι, καθώς είχαμε και τη νίκη της Μάλμε επί του Ολυμπιακού".

Keywords
Τυχαία Θέματα