Χαραλαμπίδης: Λύπη ή χαρά

00:52 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Μαδρίτη έλαβε τέλος η εξαιρετική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ με το 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης να μην απασχολεί τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει αν έπρεπε να λυπηθεί που έλαβε τέλος αυτό το ταξίδι ή να χαρεί για τις εμπειρίες.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Νιώθω πολύ υπερηφάνεια γιατί όλη η χρονιά τελείωσε σε τέτοιο γήπεδο με τέτοια εμφάνιση.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η χρονιά ήταν μοναδική, ήταν εξαιρετική. Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις, να λυπηθείς γιατί έχει τελειώσει, ή να χαρείς γιατί έζησες αυτές τις εμπειρίες. Μάλλον να χαρείς πρέπει... Η Ρεάλ είναι τεράστια ομάδα, όμως σταθήκαμε αρκετά καλά πιστεύω. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κρατήσαμε την μπάλα, ήρθαν τα δυο γκολ και άλλες φάσεις".
Για τον ΑΠΟΕΛ η σεζόν δεν τελείωσε καθώς υπάρχει και το πρωτάθλημα με τον Χαραλαμπίδη να δηλώνει: "Κλείσαμε έναν κύκλο μιας πολύ όμορφης πορείας με έναν όμορφο τρόπο. Στόχος αυτής της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ζούμε κι αναπνέουμε όλοι μας για το πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι για τον τίτλο. Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε γιατί μπαίνοντας στους ομίλους και φτάνοντας στους 8 ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Ο μόνος τρόπος να τις ξαναζήσουμε είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα