Χαμόγελα για το πρώτο βήμα

08:54 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Νταβίδ Φουστέρ στο Χάρκοβο δίνει στον Ολυμπιακό σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League κόντρα στην Μέταλιστ και η ικανοποίηση μετά το 1-0 ήταν εμφανής στο στρατόπεδο της πειραϊκής ομάδας.

Ο σκόρερ της ομάδας, ο Φουστέρ, σημείωσε ωστόσο πως πρωταρχικός στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως δήλωσε ο Ισπανός

μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του αγώνα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία πως είμαι πρώτος σκόρερ. Σημασία έχει η ομάδα, η οποία έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι συγκεντρωμένη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πάνω από όλα, πάντως, είναι το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Ράφικ Τζιμπούρ δήλωσε στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6: "Το πιο ωραίο δώρο για μένα και τα γενέθλια μου είναι η νίκη σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα υπό απίστευτες συνθήκες. Μιλάω για το κρύο αλλά και για τον αγωνιστικό χώρο".
Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τους παίκτες, ο Αλγερινός επιθετικός δήλωσε: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να περιμένετε από εμάς. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλα τα ματς για εμάς είναι σημαντικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα