Χαμηλοί τόνοι μετά το φιάσκο

08:55 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η σιγουριά που εξέφραζε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ πήγε... περίπατο με τον Γάλλο επιθετικό να πηγαίνει στο Κατάρ και τους οπαδούς της ομάδας να είναι ξενερωμένοι. Πλέον στην ΠΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους στα μεταγραφικά, με τις περιπτώσεις των Φάνη Γκέκα και Σωτήρη Κυργιάκου να είναι στο επίκεντρο.
Ο Γκέκας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επίθεσης με τον διεθνή επιθετικό να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό ωστόσο

η υπόθεση δεν είναι εύκολη καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τουρκική ομάδα.
Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα ο Κυργιάκος θέλει να εισπράξει τις 600.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από την Βόλφσμπουργκ με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να μην μπορεί να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό και να ελπίζει πως η γερμανική ομάδα θα δεχτεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από τις 600.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα