Χάμες: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη πρώτη μου μέρα στο Μπερναμπέου

21:06 23/7/2014 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος για τη νέα δοκιμασία της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος υποσχέθηκε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση πολλών τίτλων ενώ για όσα έγιναν στην επίσημη παρουσίαση του, υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη πρώτη του μέρα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολομβιανός εξτρέμ, Χάμες Ροντρίγκες, σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης:
«Πάντα ήθελα να είμαι στον σύλλογο και ελπίζω να μείνω

για πολλά, χαρούμενα χρόνια, καθώς επίσης να βοηθήσω για περισσότερους τίτλους. Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ καλός για εμένα. Πάντα ήθελα να έρθω και ο σύλλογος έκανε το παν για να με αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι κάτι που πάντα ήθελα.
Η πρώτη μου ημέρα στο «Μπερναμπέου» είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είναι μια ανάμνηση την οποία θα κρατάω για πάντα.
Μου άρεσε που άκουγα το όνομά μου στο γήπεδο της ομάδας γιατί είναι κάτι που ήθελα πάντα. Από τότε που ήμουν παιδί ήθελα να βρεθώ ως παίκτης σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Ευελπιστώ πως θα παίξω πολλά παιχνίδια εδώ. Είμαι έτοιμος γι' αυτήν τη νέα δοκιμασία και ελπίζω πως θα προσφέρω πολλές χαρές.
Πάντα υποστήριζα την Ρεάλ και τώρα το κάνω ακόμη περισσότερο.
Θαυμάζω πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο όπως φυσικά και το υπόλοιπο σύνολο. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκομαι δίπλα σε τόσα αστέρια. Ελπίζω πως θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους, κάτι που θέλουμε όλοι μας.
Το 10 στην πλάτη είναι μια δοκιμασία, αλλά πάντα μου άρεσαν και αυτός είναι ο ιδανικός σύλλογος για να το κάνω. Έχω φιλοδοξίες και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ.
Είδα τα τρόπαια της ομάδας και σκέφτηκα πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να κερδίσω κι εγώ μερικούς. Άλλωστε γι' αυτό είμαι εδώ. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να ονειρεύεται το 11ο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι φέτος να τα πάρουμε όλα. Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Το να φορέσω την φανέλα της Ρεάλ για πρώτη φορά ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πάντα ονειρευόμουν να βρεθώ εδώ και θεωρώ πως το όνειρο δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζεται. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να φτάσω στην επίτευξη σημαντικών στόχων».

Keywords
Τυχαία Θέματα