Χαλάει ξανά ο καιρός

13:35 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από τις χειμωνιάτικες μέρες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, η μίνι άνοιξη αυτής της εβδομάδας, δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ κι έτσι από σήμερα ο καιρός χαλάει ξανά για να επιδεινωθεί πολύ το Σαββατοκύριακο

Σήμερα, Παρασκευή θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ αναμένονται και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση.

Στη Βόρεια Ελλάδα

ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12-26 βαθμούς, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 13-25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση που θα φτάνει τοπικά στο Αιγαίο και τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με ένταση που θα φτάνει τοπικά και τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα