Χάινκες: Προτεραιότητα το πρωτάθλημα

16:26 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Γερμανίας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα για την Μπάγερν Μονάχου καθώς, όπως υποστήριξε ο Γιούπ Χάινκες, προτεραιότητα της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Το πρωτάθλημα έχει προτεραιότητα. Είναι ο βασικός μας στόχος τον οποίο θα διεκδικήσουμε με όλα μας τα μέσα. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο αλλά πρέπει να διατηρηθούμε εκεί. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο, εκεί θα αποδεχτούμε ό,τι συμβεί. Η ομάδα έχει αναπτύξει έναν υποδειγματικό

τρόπο συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει να είσαι ομάδα πρώτης τάξης".
Στην συνέχεια ο Χάινκες μίλησε για τον Χάβι Μαρτίνεθ λέγοντας το εξής: "Ο κόσμος και ο Τύπος πλέον μπορούν να δουν γιατί πάλεψα τόσο πολύ να φέρω τον Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπάγερν. Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόμασταν στην θέση του αμυντικού μέσου. Ο Χάβι έχει εκπληκτικές ικανότητες ως ποδοσφαιριστής, ενώ είναι και φοβερή προσωπικότητα. Έχει καταφέρει να αφομοιωθεί στην ομάδα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η άμυνα μας λειτουργεί εξαιρετικά".
Τέλος ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε και για τον Μάνουελ Νόιερ: "Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Πάντα πίστευα ότι είναι ο Νο.1 τερματοφύλακας στην Γερμανία. Αλλά και παγκοσμίως ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του, καθώς βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, είναι ο Ίκερ Κασίγιας".

Keywords
Τυχαία Θέματα