Χάινκες: Δεν με... συγκινεί το 4-0

08:20 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην "Allianz Arena", η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με 4-0 την Μπαρτσελόνα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούπ Χάινκες να υποστηρίζει πως ναι μεν είναι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα αλλά, όπως είπε, δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα. Παράλληλα πρόσθεσε πως η Μπάγερν Μονάχου διψά για τον εφετινό τίτλο και υπενθύμισε πως υπάρχουν άλλα 90 λεπτά στην Βαρκελώνη.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Κάναμε το τέλειο ματς. Παλέψαμε για κάθε μέτρο του γηπέδου και

δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο να παίξουν. Είχαν μόνο μια-δυο ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν με... συγκινεί και ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι... διψάμε για το φετινό τρόπαιο, αλλά ξέρω ότι έχουμε ακόμη 90 δύσκολα λεπτά στην Ισπανία. Θα απολαύσουμε αυτό που έγινε σήμερα, αλλά όχι για πολύ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς αυτό είναι που κάνει την ομάδα μου να ξεχωρίζει φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα