Χάινκες: Δεν φταίει ο Ρόμπεν

10:52 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε στην Βεστφαλία από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-0 με τους Βαυαρούς να έχουν δυο ευκαιρίες να πάρουν τουλάχιστον την ισοφάριση αλλά ο Άριεν Ρόμπεν τις έχασε και τις δυο με τον Γιούπ Χάινκες να σπεύδει να στηρίξει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Ο Ρόμπεν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και στις καθυστερήσεις προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Ήταν ένα εξαιρετικό ματς και από τις δυο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη, πιο

επιθετική και μας πίεσε. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν τα δεδομένα και πήραμε τον έλεγχο. Δεχτήκαμε ένα περίεργο γκολ από μια στημένη φάση, αλλά παρότι είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, χάσαμε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ρόμπεν, που έχασε το πέναλτι και αστόχησε από πολύ καλή θέση. Δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη σε έναν παίκτη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".
Πλέον η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ με τον Χάινκες να δηλώνει: "Πλέον είναι δύσκολο να καλύψουμε την διαφορά των έξι βαθμών σε τέσσερις αγωνιστικές, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα, όπως επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα