«Αποχαιρετά στον τελικό ο Βαλβέρδε»

10:21 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Λεβάντε αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποχαιρετίσει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 28 Απριλίου. Το δημοσίευμα επικαλείται και πηγές από την Ελλάδα ενώ για τον αντικαταστάτη του Βάσκου τεχνικού, η ιστοσελίδα σημειώνει πως προβάδισμα έχει ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια.

δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως τα μέλη της οικογένειας του Βαλβέρδε ασκούν πίεση στον Βάσκο τεχνικό να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν με τον ίδιο να έχει πάρει την απόφαση του και όπως γράφεται στο δημοσίευμα "Ο αποχαιρετισμός του Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος".
Στην συνέχεια η ιστοσελίδα που γνωρίζει καλά τα θέματα της Βαλένθια σημειώνει: "Ο κύκλος του Ουνάι Έμερι στην Βαλένθια φέρεται να φτάνει στο τέλος του και ο Ολυμπιακός σκέφτεται με αυτόν να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε για την νέα σεζόν. Ο προπονητής της Βαλένθια, υποστηρίζουν, ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας αν τελικά ο Βαλβέρδε αποχωρήσει". Η ιστοσελίδα επισημαίνει πως ο Έμερι αμείβεται με 1 εκατομμύριο ευρώ την στιγμή που ο Βαλβέρδε εισπράττει 1.8 εκ. ευρώ τον χρόνο συν 1 εκατομμύριο ευρώ που αφορούν σε αποδοχές των συνεργατών του. Η ιστοσελίδα εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ ο οποίος εκπροσωπεί και τους δυο προπονητές.

Όπως όλα δείχνουν μόνο με θαύμα θα παραμείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού όσο και αν προσπαθήσει ο Μαρινάκης να τον μεταπείσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα