Μπουτραγκένιο: Νίκη για πολλούς λόγους

14:50 10/12/2011 - Πηγή: AEK365


Ο χρόνος μετράει αντίστροφά για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο να υποστηρίζει πως ενδεχόμενη νίκη των πρωτοπόρων της La Liga θα είναι σημαντική για πολλούς λόγους, πέρα από βαθμολογικούς.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Η ομάδα παίζει πολύ καλά και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα απόψε και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε

το καλύτερο και ότι το ματς θα εξελιχθεί σε γιορτή για ολόκληρη τη Μαδρίτη. Ό,τι κι αν συμβεί, υπάρχουν πολλοί μήνες ακόμα στο Πρωτάθλημα και έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, θα είναι εκπληκτικό να κερδίσουμε απόψε για πολλούς λόγους, όχι μόνο για τους πόντους που διακυβεύονται, αλλά επειδή θα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά ο κόσμος δεν πρέπει να πάθει ψύχωση. Θα συνεχίσουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όλα θα εξαρτώνται από εμάς ανεξαρτήτου αποτελέσματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα