Μπούσκετς: Όχι μόνο στον Ρονάλντο η προσοχή μας

15:42 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ακόμα ένα "Clasico" η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει πολλά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει σκοράρει σε έξι συνεχόμενα ντέρμπι με τον Σέρχι Μπουσκέτς όμως να υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή της μόνο στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο από τον Κριστιάνο. Δεν μπορούμε να εστιάσουμε την προσοχή μας μόνο σε ένα παίκτη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το να είμαστε σοβαροί

για 88 λεπτά δεν είναι αρκετό".
Όσο για το αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο "Καμπ Νου" θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου, ο Μπουσκέτς απάντησε: "Αποτελεί έκπληξη ότι η Ρεάλ είναι οκτώ βαθμούς πίσω αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια και είναι ικανή να κάνει ένα καλό νικηφόρο σερί. Είναι μια σπουδαία ομάδα και μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Την περσινή χρονιά πραγματοποίησαν ένα πολύ δυνατό σερί και μπορούν να το επαναλάβουν και φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα