Σαρρής: Το ελληνικό ποδόσφαιρο κινείται προς το μέλλον

15:36 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες που περνά ο χώρος του ποδοσφαίρου επεσήμανε ο νέος επικεφαλής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής ο οποίος υπογράμμισε πως σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον.

Ο Σαρρής ψηφίστηκε από 37 Ενώσεις και στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο με το σημερινό

αποτέλεσμα αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον. Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου που το άθλημα υποφέρει. Εγγυόμαστε προς πάσα κατεύθυνση πως θα λειτουργήσουμε βάσει των θεσμών χωρίς παρεκτροπές και παρεμβάσεις. Θα εργαστούμε σκληρά με όραμα και σχέδιο για το καλό του ποδοσφαίρου. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει μια συλλογική διοίκηση στην Ομοσπονδία και να έχουμε καλές σχέσεις, και το αυτοδιοίκητο να έχει τον χαρακτήρα που πρέπει. Η νέα διοίκηση θα αντιμετωπίσει τις Ενώσεις με τον ίδιο τρόπο και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων θα το υλοποιήσουμε".
Όσο για τις καταγγελίες του Βασίλη Γκαγκάτση περί "σημαδεμένων" ψηφοδελτίων αλλά και τις αιχμές του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο Σαρρής αρκέστηκε να πει: "Καμία απάντηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα