Μπουφόν: Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας

11:29 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη της νίκη μετά από τρία χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πέτυχε η Γιουβέντους επικρατώντας με 4-0 της Νόρτζελαντ με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της για πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την νίκη της Τσέλσι επί της Σαχτάρ, η Γιουβέντους βρίσκεται στην 3η θέση με έξι βαθμούς έναν λιγότερο από της Σαχτάρ και Τσέλσι με τον Μπουφόν να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο: "Το σημαντικό είναι πως ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Η ισοπαλία

στο Τσέλσι-Σαχτάρ θα ήταν καλή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αντιμετωπίζουμε την Τσέλσι στην έδρα μας και στην συνέχεια ταξιδεύουμε στο Ντόνετσκ. Δεν μπορούμε φυσικά να στηριζόμαστε συνεχώς σε αποτελέσματα άλλων αλλά το θετικό είναι πως έχουμε αυτοπεποίθηση και πως μπορούμε με δυο νίκες να συνεχίσουμε στην διοργάνωση".
Για το γεγονός πως το Σάββατο τερματίστηκε το αήττητο σερί των 49 αγώνων της Γιουβέντους μετά το 1-3 από την Ίντερ ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ιταλίας δήλωσε: "Δεν χάσαμε το κίνητρο μας. Όπως είπα μετά το παιχνίδι με την Ίντερ, όταν προέρχεσαι από τόσο μεγάλο σερί, γιγαντώνεται η αυτοπεποίθηση σου αλλά παράλληλα χαλαρώνεις και δεν έχεις την ίδια... πείνα με την οποία έφτασες μέχρι εκεί. Είναι φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση".
Όσο για το άνετο 4-0 επί της Νόρτζελαντ, ο Μπουφόν δήλωσε: "Ήταν μια πολύ πειστική εμφάνιση που έδειξε πως αν η Γιουβέντους βγει στον αγωνιστικό χώρο με την κατάλληλη διάθεση και συστατικά στο παιχνίδι της, τότε πολύ λίγες ομάδες μπορούν να την κοντράρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα