Να γίνει ξανά «Νέρωνας»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 22:05 τη Λάτσιο στη Ρώμη και πάει για τη νίκη που θα τον βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα...
O Παναθηναϊκός αγωνίζεται για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League
εναντίον της Λάτσιο στο Ολίμπικο της Ρώμης (22.05, ΑΝΤ 1) και καλείται να θυμηθεί την καλή παράδοση που έχει με τις ιταλικές ομάδες, όταν αγωνίζεται Νοέμβρη μήνα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν το καλό ευρωπαϊκό τους πρόσωπο (αυτό που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο των ματς με Τότεναμ και Λάτσιο στο Ο.Α.Κ.Α.) και να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με προπόνηση που έλαβε χώρα στο Ολίμπικο και είχε χαρακτήρα χαλαρώματος. Το πολύ ευχάριστο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ότι είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς πρόβλημα και να τίθεται 100% στη διάθεσή του.

Ο πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται για δυο θέσεις στην ενδεκάδα. Η πρώτη αφορά στη θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου, την οποία διεκδικούν οι Φουρλάνος και Χουχούμης, και η δεύτερη το δεξί εξτρέμ, θέση για την οποία «ερίζουν» οι Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος. Ο 66χρονος τεχνικός λόγω των ενοχλήσεων του Λάζαρου στο γαστροκνήμιο πιθανόν να θελήσει να τον ξεκουράσει και να του δώσει κάποιες ανάσες.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι στάνταρ, με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τον Σεϊταρίδης δεξί μπακ, τον Σπυρόπουλο αριστερό και τους Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας δίπλα του και δεξιά τον Ζέκα και αριστερά έναν εκ των Φουρλάνο ή Χουχούμη με τις περισσότερες πιθανότητες να τις έχει ο δεύτερος.

Στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Κουίνσι και Τοτσέ και την θέση στο δεξί άκρο θα πάρει ένας εκ των Χριστοδουλόπουλο ή Μαυρία.

Το Τριφύλλι θα έχει στο πλευρό του γύρω στους 500 οπαδούς, οι οποίοι με υπέρβαση και ταλαιπωρία, λόγω των απεργιών, θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στην «Αιώνια Πόλη».

Θυμίζουμε ότι εκτός μάχης για διαφορετικούς λόγους έχουν μείνει οι Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Πίντο, Σο, Μαρίνος και Ταμπάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Βιτόλο, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Βελάσκες, Μαυρίας, Λαγός.
Keywords
Τυχαία Θέματα