Μποροβήλος: Πρόβλημα η διαιτησία

17:24 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε και για τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως η είσοδος τέτοιων ανθρώπων μπορεί να δώσει ώθηση στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το σαββατιάτικο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν ένα αρκετά καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και κέρδισε δίκαια».

Για την διαιτησία

του Ιωαννίδη:

«Είμαι οκτώ χρόνια πρόεδρος στον Αστέρα Τρίπολης και δεν έχω κάνει ποτέ κρίσεις για τη διαιτησία. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Με πολλές ενέργειες της διοργανώτριας αρχής προσπαθούμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα αξιόπιστο και ελκυστικό προϊόν. Η διαιτησία αποτελεί βασικό πρόβλημα αλλά υπάρχουν και άλλες πτυχές που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τις ενέργειες της Superleague προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στον τομέα της διαιτησίας:

«Σαν Σούπερ Λίγκα δεν μπορούμε να παρέμβουμε, αφού ως γνωστόν, η διαιτησία είναι στην δικαιοδοσία της ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα καταθέτουμε την γνώμη μας όταν ζητείται και παρέχουμε κάθε δυνατή λύση στα προβλήματα σε θέματα που μας ζητούν οι διαιτητές, όπως η ενδοεπικοινωνία, διάφορα σεμινάρια, ή αθλητικές δοκιμασίες προκειμένου να διαπιστωθεί η φυσική τους κατάσταση».

Για τη σύγχυση που επικρατεί στο ζήτημα των ομάδων που θα υποβιβαστούν στη Football League και θα προβιβαστούν από αυτήν:

«Κάναμε μια πρόταση να ανεβούν δύο ομάδες, καθώς πιστεύουμε πως δεν είναι έτοιμη η Football League για να προβιβάσει τρεις ομάδες. Από εκεί και πέρα το ζήτημα θα το χειριστεί και θα το αποφασίσει η ΕΠΟ. Σίγουρα το ερώτημα αυτό θα έπρεπε να έχει απαντηθεί νωρίτερα, ωστόσο, αφού δεν έχει γίνει ακόμη, πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατόν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Μόνο η είσοδος τέτοιων ανθρώπων μπορεί να δώσει ώθηση στο ποδόσφαιρό μας. Μόνο αν μπουν άνθρωποι που έχουν την δυνατότητα να βάλουν χρήματα θα μπορούμε να μιλάμε για πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας».

Για την μέχρι στιγμής εικόνα του πρωταθλήματος:

«Δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός που θα θέλαμε. Ωστόσο, βλέπουμε σε γενικές γραμμές καλά παιχνίδια, με ικανοποιητικό θέαμα τηρουμένων των αναλογιών. Γενικότερα πιστεύω πως έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία προκειμένου να το παρακολουθήσει ο φίλαθλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα