Ενθουσιασμένος ο Ελληνιάδης

17:18 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών για την 2η αγωνιστική που ήταν και η πρώτη του Ίκαρου Χαλκίδας στην Α1 μπάσκετ, ο Σταύρος Ελληνιάδης, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη, για:

-την υποστήριξη του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι:

«Αυτό που συνέβη χθες μας έχει ευχαριστήσει όλους. Είναι μία παρακαταθήκη για το μπάσκετ και την Χαλκίδα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έγινε στην πόλη για την Α1 και την συνδυασμό με νίκη. Ήταν περίπου 1500 άτομα στις εξέδρες

η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή και δίνει ώθηση σε όλους μας να συνεχίσουμε τη δουλειά»

-το ρίσκο της μετακόμισης από την Καλλιθέα στη Χαλκίδα:

«Ήμουν από την αρχή υπέρ της μετακόμισης. Για να επιβιώσουν αυτές οι ομάδες σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζονται τέτοιες κινήσεις. Δε γίνεται να «ματώνει» οικονομικά συνεχώς ένας άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή η ομάδα εκπροσωπεί μία πόλη που την στηρίζει σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε αυτό να μεγαλώσει παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο παιχνίδι αισθάνθηκα σαν να ήμουν σε all star game. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Ο κόσμος έδειξε ότι έχει ποιότητα και χειροκροτούσε και τον Απόλλωνα Πατρών. Είχε πολλά πιτσιρίκια και οικογένειες. Το θεωρώ πολύ σημαντικό όχι μόνο για την πόλη αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό θα είναι το μεγάλο κέρδος».

-το πότε θα γίνει ολοκληρωτικά η μετακόμιση στην πόλη:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα. Οι παίκτες τρώνε όλοι μαζί, μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και σιγά-σιγά μένουν κάποιες λεπτομέρειες να γίνει ολοκληρωτική μετακόμιση. Οι μετοχές του κ. Αγγελόπουλου θα περάσουν σιγά-σιγά στα χέρια των ανθρώπων της Χαλκίδας. Η ομάδα αγωνιστικά από τη συμπαράσταση θα κάνει και άλλες νίκες. Θα είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με νέους και έμπειρους παίκτες. Η ομάδα βρήκε αυτό που της έλλειπε στο να εκπροσωπεί μία πόλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα