«Μπορούσαμε και πιο ψηλά»

23:10 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Για τις εντυπώσεις του από τον Παναιτωλικό και τις εμφανίσεις του με τους Αγρινιώτες μίλησε ο Νίκολας Μαρτίνεζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του αυτό το πρώτο διάστημα στον Παναιτωλικό: «Είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου και με αυτό που πέτυχε η ομάδα παρ' όλο που θα μπορούσαμε να έχουμε τερματίσει και πιο ψηλά. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς αλλά τελικά είναι όλα θετικά».

Για το πόσο καλύτερος μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη σεζόν που θα έχει κάνει κανονικά προετοιμασία

σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φέτος έστω και χωρίς προετοιμασία και με έλλειψη παιχνιδιών στα πόδια του, πρόσφερε πολλά στην ομάδα μαζί με αρκετές μαγικές στιγμές στους φιλάθλους του Παναιτωλικού:

«Σίγουρα με μια καλή προετοιμασία θα προσπαθήσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα γιατί το πρώτο που σκέφτομαι είναι η ομάδα. Σίγουρα όλα αυτά που έκανα θα τα κάνω πιο συχνά γιατί θα είμαι καλύτερα και σε φυσική και σε τεχνική κατάσταση. Θα έχω βρει και ρυθμό και θα είναι όλα εντάξει».

Για το ποια θέση του αρέσει τελικά να αγωνίζεται, αυτή του κεντρικού χαφ πίσω από τον επιθετικό ή αυτή του αριστερού εξτρέμ όπως τον ξέραμε περισσότερο, πριν έρθει στον Παναιτωλικό: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το λέω και το ξαναλέω από τη στιγμή που έχω έρθει. Μπορώ να παίξω και αριστερά και δεξιά και πίσω από τον σέντερ φορ. Δεν έχω πρόβλημα. Όπου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα θα το κάνω ευχαρίστως».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ξεκινήσαμε καλά και δυνατά. Μετά σταματήσαμε λίγο αλλά παρ' όλα αυτά νομίζω ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι γνώριζε για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν έρθει και τι συνάντησε τελικά τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στον Παναιτωλικό: «Πριν έρθω ήξερα τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Τώρα που είμαι στον Παναιτωλικό προσπαθώ να παίξω καλή μπάλα και να είμαι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να κοντράρουμε τις μεγάλες ομάδες. Είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το τι ομάδα υποστηρίζει στην Αργεντινή και το ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το Μουντιάλ: «Στην Αργεντινή είμαι σε όποια ομάδα παίζει ο αδερφός μου! Τώρα για παράδειγμα παίζει στη Μπόκα, είμαι Μπόκα! Για το Μουντιάλ λέω Βραζιλία για να της... κάνω κακό»! (σ.σ. αστειευόμενος εν μέσω γέλιων, εννοώντας να τη γρουσουζέψει!).

Keywords
Τυχαία Θέματα