«Μπορούμε να προκριθούμε»

18:37 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα, θέλει την νίκη απέναντι στην Εφές Ανατολού, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς :

«Εμείς αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο TOP-16. Έχουμε λιγότερους τραυματισμούς, προσαρμόστηκαν οι νέοι παίκτες και θεωρώ πως θα είμαστε καλύτεροι. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Είδαμε την Εφές

Αναντολού να είναι γεμάτη στο Two Nations Cup και τώρα έχουν κάποια κενά λόγω της λήξης του lockout» ανέφερε αρχικά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Για τα δυνατά σημεία της αντιπάλου του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τόνισε:

«Eμείς μείναμε χωρίς Λάζαρο και Σπανούλη σε μια κρίσιμη στιγμή. Η Εφές Αναντολού έχασε τον Κίνσεϊ και αυτός της έχει στοιχίσει. Η Εφές παίζει αρκετά ανοικτό παιχνίδι, έχει πάρα πολλούς σουτέρ, με ένα από τους καλύτερους στην Ευρώπη, τον Σάσα Βούγιασιτς, ενώ ο Σαβάνοβιτς ανοίγει το παιχνίδι και τους χώρους για τους ψηλούς. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή και πιεστική άμυνα. Να μην έχουμε κενά στο ματς και να έχουμε τον έλεγχο. Περιμένω άνοδο της ομάδας».

Στην συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε:

«Μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ, θεωρώ ΤΣΣΚΑ πως θα είναι πρώτη, οπότε έχω λόγους να αισιοδοξώ. Το παιχνίδι με την Εφές δεν είναι για δοκιμές. Δεν θα δώσω χρόνο σε παίκτες να προσαρμοστούν. Ο Ντόρσεϊ προσαρμόστηκε, είναι καλό παιδί και θέλει να μείνει εδώ. Έχει φοβερή έκρηξη, γρήγορα πόδια και έχει καλύψει τα πολλά κενά που είχαμε στην άμυνα. Ο Λο πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντόρσεϊ. Του μίλησα και του ζήτησα τι θέλω από αυτόν. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει τι χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα