«Ναυάγιο» με Κόκε

18:27 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σε «ναυάγιο» κατέληξαν οι Σέρχιο Κόκε και Άρης στις συζητήσεις που είχαν για επιστροφή του Ισπανού επιθετικού στην ομάδα, μετά από ένα χρόνο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης τόνισε πως η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει και άφησε ανοιχτό παράθυρο για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

«Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη» τόνισε σε συνέντευξή του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, για να συμπληρώσει:

«Διαβάζω παντού ότι τρέχει να προλάβει το χρόνο ο ΑΡΗΣ. Οι μεταγραφές δεν γίνονται με βάση αυτά που γράφονται αλλά με βάση των αναγκών της ομάδας και τα θέλω της διοίκησης. Μπορούμε να γράψουμε τον οποιοδήποτε στην ομάδα και του βγάλουμε δελτίο όταν θα έχουμε ενημερότητα. Μπορώ να πω στον κόσμο ότι ο Κόκε έδειξε τεράστια διάθεση να παίξει στον ΑΡΗ αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Τη συμφωνία με τη Λέγκια την χάλασε ο ίδιος για να επαναδιαπραγματευθεί με τον ΑΡΗ. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν επέτρεψαν να έρθει αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα