«Μπορούμε να γίνουμε αξιόμαχη δύναμη»

00:22 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με την Κροατία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, αναδείχθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος που συνέβαλε στο τελικό σκορ πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο διεθνής περιφερειακός δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Δεν θεωρώ ότι οι Κροάτες κέρδισαν εύκολα το παιχνίδι. Φαινόταν ότι και εκείνοι ήταν αρκετά αγχωμένοι. Ήμασταν σε κάποια φάση στα δύο γκολ

διαφορά, είχαμε την ευκαιρία όμως να μειώσουμε κι άλλο. Σε αυτά τα ματς, με μια τόσο μεγάλη ομάδα, όταν είσαι πίσω στο σκορ με 2-3 γκολ διαφορά, είναι δύσκολο να το ανατρέψεις. Ωστόσο, πιστεύω ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Για τη νέα Εθνική, θεωρώ ότι έχει πολύ μέλλον. Στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Κροατία, ναι μεν έχει χάσει αλλά έχει κάνει καλά παιχνίδια και έχει δείξει ένα πολύ θετικό πρόσωπο. Αυτό το αναγνωρίζουν και οι άλλες ομάδες. Ελπίζω να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και να έρθουν κάποιες επιτυχίες, όπως στο παρελθόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θεωρώ ότι χρειάζεται πίστη, όχι ηττοπάθειες. Μπορούμε να είμαστε σαν τους άλλους, σαν μια αξιόμαχη δύναμη που θα την υπολογίζουν όλοι. Μας λείπει η δουλειά και πολλά παιχνίδια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην λείψουμε από καμία διοργάνωση, να είμαστε παντού παρόντες. Επειδή οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι, αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ώστε να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο».

Τέλος, ερωτηθείς κατά πόσο έχει επηρεάσει την Εθνική ομάδα το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό, ανέφερε: «Ακόμα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική δεν είχε να δείξει τίποτα σε σχέση με τους περσινούς τελικούς. Ως Εθνική ομάδα δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με τους Κροάτες, που παίζουν μερικά πιο δύσκολα παιχνίδια. Επιπλέον, το κύπελλό τους έγινε νωρίς ώστε να έχουν πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα για εμάς, το οποίο δεν μπορούμε να αποφύγουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα