«Μπορεί να πάει στη Ρεάλ ο Μίτσελ»

12:50 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομπέρτο τονίζει πως ο Μίτσελ έχει τις δυνατότητες να αναλάβει κάποια στιγμή τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μιλά για τα επεισόδια που έχουν σημαδέψει το ελληνικό αλλά και ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις σε εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού της πατρίδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Ατλέτικο: «Η αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα δεν επηρέασε την απόδοσή μου στον Ολυμπιακό,

στον οποίο οφείλω πάρα πολλά για την ευκαιρία που μου έδωσε και δεν πήρα στην Ατλέτικο. Αγαπάω πολύ την Ατλέτικο, επειδή ήμουν πάνω από 15 χρόνια εκεί και, αν πάω κάποτε επιστρέψω, θα είναι για συναισθηματικούς λόγους».

Για τον θάνατο του οπαδού της Ντεπορτίβο στα πρόσφατα επεισόδια: «Δεν μας προκάλεσε έκπληξη εδώ στην Ελλάδα, αφού η κατάσταση είναι ίδια με την Ισπανία. Αυτή τη φορά στην Ισπανία τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αφού μιλάμε για έναν θάνατο, αλλά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει συχνά πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να εξαλείψουμε κάθε θέμα βίας, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και πρέπει να μιλάμε μόνο για αυτό. Αν υπάρχουν οπαδοί που θέλουν να περάσουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να μείνουν απ' έξω απ' αυτό».

Για τα περσινά επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα αισθανόμουν φόβο και εκεί δεν ήταν αρκετά τα μέτρα αστυνόμευσης για την συμπεριφορά των οπαδών. Έριχναν αντικείμενα, φωτοβολίδες, μεταλλικά αντικείμενα και άλλα. Πράγματα που στο ισπανικό ποδόσφαιρο θεωρούνται αδιανόητα».

Για το αν θα μπορούσε ο Μίτσελ να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναι, γιατί όχι; Ο Μίτσελ κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα μπορεί να γίνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα