Μενσά-Μπονσού: Θα πάω να δω την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, έχω ήδη κάνει ενέργειες

16:20 6/1/2015 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον Λουκά Μαστροδήμο

Στο πρόσωπό του οι περισσότεροι βλέπουν έναν «δυναμίτη». Όσο εκρηκτικός είναι στο παρκέ, όμως, άλλο τόσο άνετος και ψύχραιμος μοιάζει εκτός. Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού δείχνει να απολαμβάνει τη νέα πρόκληση, που προσφέρει η ΑΕΚ στην καριέρα του, και, μιλώντας στο aek365, δεν είναι μόνο αποκαλυπτικός και φιλόδοξος, όπως φάνηκε στο α' μέρος της συνέντευξής του, αλλά «διαβασμένος»,

ειλικρινής και ετοιμόλογος. Ιδού δέκα ξεχωριστές ατάκες από τη συνέντευξή του:

Για την προσαρμογή του: «Όντως, στο πρώτο παιχνίδι δεν ήξερα τα ονόματα των συμπαικτών μου, τώρα όμως τούς ξέρω».

Για το αν έχει μάθει ελληνικές λέξεις: «Μόνο τις κακές».

Για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο: «Φυσικά και θα πάω σε αγώνα της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο. Εννοείται. Έχω ήδη φροντίσει να γίνουν οι ενέργειες».

Για τους άλλους Άγγλους που αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ, πλην του Μπετς: «Έπαιξε και ο Χάνσελ στην ΑΕΚ; Φοβερό! Και ο Πίρσον; Είμαστε περισσότεροι πλέον».

Για τους παίκτες που λατρεύει: «Ο Πολ Γκασκόιν και ο Κέβιν Γκαρνέτ είναι δύο από αυτούς».

Για τις συλλογικές του προτιμήσεις: «Κακώς ανέφερα πιο πριν, ως παράδειγμα, τον Ανρί. Αυτός είναι Άρσεναλ κι εγώ είμαι με τα «Σπιρούνια», Τότεναμ».

Για το πού απόλαυσε περισσότερο το μπάσκετ και το πού αγαπήθηκε: «Μέχρι στιγμής, απ' όλες τις χώρες που αγωνίστηκα, περισσότερο, μάλλον, στην Τουρκία. Ήταν εξαιρετικοί οι οπαδοί. Όχι, δεν ξέρω αν εκεί τραγούδησαν το όνομά μου, αλλά δεν είναι απλό να καταλάβεις τη γλώσσα, έχω και δύσκολο όνομα».

Για τις ρίζες της ΑΕΚ, συμπληρώνοντας μόνος το «Athletic Union of Con...»: «..."Constantinople"».

Για τη θέση του απέναντι στον ρατσισμό: «Εγώ δεν βλέπω χρώματα, βλέπω μόνο ανθρώπους. Λυπάμαι πολύ για τους ρατσιστές και χαίρομαι που μαθαίνω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα».

Για τα λάθη που έχει κάνει: «Μπορεί να χάσεις έναν αγώνα, μην χάνεις όμως και το μάθημα που σου έδωσε η ήττα».

Keywords
Τυχαία Θέματα