Μπονούτσι: Δεν μας ανησύχησε ο Ρούνεϊ

13:53 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία προκρίθηκε στον ημιτελικό του EURO 2012 αποκλείοντας την Αγγλία με 4-2 στα πέναλτι με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να υποστηρίζει πως ένας από τους λόγους της επιτυχίας ήταν και το γεγονός πως η ιταλική άμυνα δεν επέτρεψε στον Γουέιν Ρούνεϊ να φανεί επικίνδυνος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Κίεβο, ο διεθνής στόπερ τόνισε: "Ο Ρούνεϊ δεν μας ανησύχησε. Από την μια τον κλείσαμε καλά, και από την άλλη η τακτική της Αγγλίας δεν του έδωσε το δικαίωμα

να είναι επικίνδυνος".
Για την διαδικασία των πέναλτι στην οποία κρίθηκε η πρόκριση, ο Μπονούτσι δήλωσε: "Το πέναλτι του Πίρλο μετέφερε πίεση στην Αγγλία και περάσαμε. Στα πέναλτι όλα είναι σε μια κλωστή".
Όσο για τον ημιτελικό με την Γερμανία ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους δήλωσε: "Η Γερμανία είναι σπουδαία ομάδα και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ξεκουραστούμε πλέον για την προετοιμασία μας για τα ημιτελικά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι υψηλού επιπέδου".
Από την μεριά του ο παίκτης που εκτέλεσε το τελευταίο και καθοριστικό πέναλτι, ο διεθνής μέσος Αλεσάντρο Ντιαμάντι, δήλωσε: "Δεν το περίμενα να με επιλέξουν για τα πέναλτι. Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Αποδόθηκε δικαιοσύνη στην συγκεκριμένη διαδικασία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όποτε μας χρειαστεί ο προπονητής μας, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί. Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση για εμάς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα