«Ταρακουνήθηκαν» οι μέτοχοι

09:08 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Από την Πέμπτη, και μετά την ανακοίνωση της ποινής από την UEFA, οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού τρόμαξαν με τον αποκλεισμό ενός έτους με αναστολή και πλέον βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για την ομάδα.
Έτσι λοιπόν, Βγενόπουλος και Πολέμης βρίσκονται σε επικοινωνία με επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού

προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται 8 εκ. ευρώ με τον Βγενόπουλο να θέλει δίχως κόντρες να ξεπεραστεί το πρόβλημα της ΓΗΠΕΛ για να βάλει 15 εκ. ευρώ. Από την πλευρά του ο Πολέμης θα προσπαθήσει να πείσει τους μετόχους να βάλουν λεφτά, πράγμα πολύ δύσκολο, ενώ θα επιχειρήσει να πείσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να στείλει εκπρόσωπο του στην Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου όπου θα αποφασιστεί το ύψους της μετοχής στα 0.33 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει ο Βγενόπουλος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας επιδιώκει να βρεθούν άμεσα 2.8 εκ. ευρώ προκειμένου να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα και σε περίπτωση που δεν βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει διακανονισμός στην καταβολή των οφειλομένων. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα κερδίσει χρόνο ενόψει του τελικού ελέγχου της UEFA τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα