Μπόγιαν: Δεν είναι το πρόβλημα ο Αλέγκρι

15:27 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχεται τα "πυρά" για τις κακές εμφανίσεις της Μίλαν σε Serie A και Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μπόγιαν Κρκιτς να υπογραμμίζει πως το πρόβλημα δεν είναι ο Ιταλός τεχνικός αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης σε επίσημο κατάστημα της Μίλαν, ο Ισπανός επιθετικός τόνισε: "Για όσα έχει πετύχει ο Αλέγκρι με την Μίλαν θα άξιζε μεγαλύτερης εκτίμησης και σεβασμού. Έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική,

αν και δεν είναι αυτός το πρόβλημα της ομάδας. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς και η τύχη που μας έχει εγκαταλείψει".
Για τα σενάρια που θέλουν τον πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, να αναλαμβάνει την Μίλαν, ο Μπόγιαν δήλωσε: "Σεβόμενος τον Αλέγκρι, δεν θέλω να μιλήσω για άλλον προπονητή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως με τον Πεπ κέρδισα πολλά παιχνίδια".
Όσο για το μέλλον της Μίλαν στην σεζόν ο Μπόγιαν Κρκιτς δήλωσε: "Η θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της αξία. Μέχρι το τέλος όμως έχουμε χρόνο στην διάθεση μας για να ανέβουμε στην βαθμολογία. Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα